עוגות שוקולד חמות אישיות

חומרים ל- 6 מנות:200 גרם סוכר שוקולד מריר130 גרם חמאה4 ביצים1/2 כוס סוכר + כף סוכר1 כוס קמח + כף קמח כף ברנדיאופן ההכנה:להמיס יחד שוקולד + מרגרינה בעזרת אמבט מים חמים.לטרוף במטרפה ידנית ביצים + סוכר.להוסיף את תערובת השוקולד והמרגרינה לתערובת הביצים והסוכר, בערבוב מהיר.להוסיף את הקמח, לערבב. להוסיף את הברנדי.לשמן בעזרת חמאה שש יחידות קוקוטים (תבניות חד פעמיות קטנות אישיות).לצקת את התערובת לתוך הקוקוטים, לא עד הסוף, התערובת תופחת.לאפות בחום של 180 מעלות כ-10 דקות בתנור שחומם מראש, שהעוגה תישאר רכה מבפנים.הגשה: הופכים חם לצלחת.מניחים כדור גלידת וניל ליד.מפזרים אבקת סוכר. ניתן לעטר בסירופ שוקולד.ארז עמוס הוא שף קונדיטור ורכז מגמת קונדיטאות, מכללת רימונים.המתכון מתוך הספר "טעמים ישראלים"  – מיטב מתכוני השפים של רשת מלונות רימונים

חומרים ל- 6 מנות:
200 גרם סוכר שוקולד מריר
130 גרם חמאה
4 ביצים
1/2 כוס סוכר + כף סוכר
1 כוס קמח + כף קמח
כף ברנדי

אופן ההכנה:
להמיס יחד שוקולד + מרגרינה בעזרת אמבט מים חמים.
לטרוף במטרפה ידנית ביצים + סוכר.
להוסיף את תערובת השוקולד והמרגרינה לתערובת הביצים והסוכר, בערבוב מהיר.
להוסיף את הקמח, לערבב.
להוסיף את הברנדי.
לשמן בעזרת חמאה שש יחידות קוקוטים (תבניות חד פעמיות קטנות אישיות).
לצקת את התערובת לתוך הקוקוטים, לא עד הסוף, התערובת תופחת.
לאפות בחום של 180 מעלות כ-10 דקות בתנור שחומם מראש, שהעוגה תישאר רכה מבפנים.

הגשה:
הופכים חם לצלחת.
מניחים כדור גלידת וניל ליד.
מפזרים אבקת סוכר.
ניתן לעטר בסירופ שוקולד.

ארז עמוס הוא שף קונדיטור ורכז מגמת קונדיטאות, מכללת רימונים.
המתכון מתוך הספר "טעמים ישראלים"  – מיטב מתכוני השפים של רשת מלונות רימונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר