עוגת קרמשניט עם קרם חלבה וענבים

חומרים ל-8 מנות אישיות:1 חבילה עלי קרמשניט מסדרת BONOMIלקרם חלבה וורדים:500 מ"ל חלב60 גרם קורנפלור5 חלמונים 250 גרם חלבה מפוררת40 מ"ל מי ורדיםלהגשה:ענבים חצויים (מומלץ שילוב של ענבים ירוקים ואדומים)מעט חלבה מפוררתסירופ לשתיה בטעם ענבים .אופן ההכנה:חותכים כל עלה קרמשניט ל- 8 ריבועים. ממיסים קורנפלור במעט חלב, מוסיפים חלמונים וטורפים היטב.מרתיחים את יתרת החלב. וסיפים את החלב אל החלמונים בזרם דק תוך כדי השוואת טמפרטורות.מחממים על אש קטנה, תוך ערבוב רצוף עד שהקרם מסמיך.מסירים מהאש, מוסיפים חלבה ומי ורדים ובוחשים עד לתערובת אחידה.מצננים ומעבירים לשק זילוף.להגשה: מערבבים חצאי ענבים עם מעט סירופ ענבים.מניחים בצלחת ריבוע בצק, מזלפים מעליו מעט קרם חלבה ומניחים חצאי ענבים.מניחים עוד ריבוע בצק, מזלפים עוד קרם, מניחים עוד כמה ענבים ומסיימים בריבוע בצק.מקשטים מעל בפירורי חלבה ויוצקים מסביב סירופ ענבים לקישוט.ניתן להכין את המנה גם כעוגה אחת גדולה.צילום סטודיו גיא וגלעד

חומרים ל-8 מנות אישיות:
1 חבילה עלי קרמשניט מסדרת BONOMI

לקרם חלבה וורדים:
500 מ"ל חלב
60 גרם קורנפלור
5 חלמונים
250 גרם חלבה מפוררת
40 מ"ל מי ורדים

להגשה:
ענבים חצויים (מומלץ שילוב של ענבים ירוקים ואדומים)
מעט חלבה מפוררת
סירופ לשתיה בטעם ענבים .

אופן ההכנה:
חותכים כל עלה קרמשניט ל- 8 ריבועים.
ממיסים קורנפלור במעט חלב, מוסיפים חלמונים וטורפים היטב.
מרתיחים את יתרת החלב.
וסיפים את החלב אל החלמונים בזרם דק תוך כדי השוואת טמפרטורות.
מחממים על אש קטנה, תוך ערבוב רצוף עד שהקרם מסמיך.
מסירים מהאש, מוסיפים חלבה ומי ורדים ובוחשים עד לתערובת אחידה.
מצננים ומעבירים לשק זילוף.

להגשה:
מערבבים חצאי ענבים עם מעט סירופ ענבים.
מניחים בצלחת ריבוע בצק, מזלפים מעליו מעט קרם חלבה ומניחים חצאי ענבים.
מניחים עוד ריבוע בצק, מזלפים עוד קרם, מניחים עוד כמה ענבים ומסיימים בריבוע בצק.
מקשטים מעל בפירורי חלבה ויוצקים מסביב סירופ ענבים לקישוט.
ניתן להכין את המנה גם כעוגה אחת גדולה.

צילום סטודיו גיא וגלעד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר