עוגת גבינה נטולת סוכר

מרכיבים:500 גבינה לבנה 5% שומן1 גביע שמנת חמוצה5 ביצים חבילת פודינג וניל3 כפות קורנפלור24 טיפות סטיביה "סטבינול"אופן ההכנה:להפריד את החלמון מהחלבון.לערבב את כל המרכיבים, מלבד החלבון וטיפות הסטיביה "סטבינול".את החלבון יש להקציף בכלי נפרד עם 24 טיפות סטיביה "סטבינול". לאחר שהקצפנו את החלבון והסטיביה, יש לקפל אותו אל תוך הבלילה.את הבלילה הסופית יוצקים לתוך תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות, ל- 45 דקות.מומלץ שלא לפתוח את התנור בזמן האפייה. יש להשאיר את העוגה בתוך התנור במשך שעתיים לאחר סיום האפייה. ניתן לקשט את העוגה עם פירות טריים, קצפת, שוקולד.צילום מוטי פישביין

מרכיבים:
500 גבינה לבנה 5% שומן
1 גביע שמנת חמוצה
5 ביצים
חבילת פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
24 טיפות סטיביה "סטבינול"

אופן ההכנה:
להפריד את החלמון מהחלבון.
לערבב את כל המרכיבים, מלבד החלבון וטיפות הסטיביה "סטבינול".
את החלבון יש להקציף בכלי נפרד עם 24 טיפות סטיביה "סטבינול".
לאחר שהקצפנו את החלבון והסטיביה, יש לקפל אותו אל תוך הבלילה.
את הבלילה הסופית יוצקים לתוך תבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש על 170 מעלות, ל- 45 דקות.
מומלץ שלא לפתוח את התנור בזמן האפייה. יש להשאיר את העוגה בתוך התנור במשך שעתיים לאחר סיום האפייה.
ניתן לקשט את העוגה עם פירות טריים, קצפת, שוקולד.

צילום מוטי פישביין

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר