עוגת שוקולד חמה-קרה

חומרים:200 גרם שוקולד מריר.200 גרם (1 כוס) סוכר.200 גרם חמאה.4 חלמונים.4 ביצים.90 גרם (3/4 כוס) קמח לבן.קורט מלח.אופן ההכנה:ממיסים שוקולד וחמאה בקערה מעל סיר עם מים.כשהכול נמס מוסיפים סוכר.מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד אחרי השני, תוך כדי ערבוב.מוסיפים קמח ומלח.מומלץ לאפות בתבנית עגולה (בקוטר 26 ס"מ), ב-170 מעלות, במשך 25 דקות.מידה ואופים בתבניות קטנות, משך האפייה: 17-13 דקות.העוגות צריכות להיות רכות מבפנים, עם שוליים מגובשים.הגשה:לפני ההגשה מחממים מעט.ניתן ורצוי להגיש עם רוטב שוקולד, גלידה, ושקדים קלויים.קפה יפו – בית לתרבות ואוכל בלב השוק, עולי ציון 11, יפוצילום אילן סימן טוב

חומרים:
200 גרם שוקולד מריר.
200 גרם (1 כוס) סוכר.
200 גרם חמאה.
4 חלמונים.
4 ביצים.
90 גרם (3/4 כוס) קמח לבן.
קורט מלח.

אופן ההכנה:
ממיסים שוקולד וחמאה בקערה מעל סיר עם מים.
כשהכול נמס מוסיפים סוכר.
מוסיפים את הביצים והחלמונים אחד אחרי השני, תוך כדי ערבוב.
מוסיפים קמח ומלח.
מומלץ לאפות בתבנית עגולה (בקוטר 26 ס"מ), ב-170 מעלות, במשך 25 דקות.
מידה ואופים בתבניות קטנות, משך האפייה: 17-13 דקות.
העוגות צריכות להיות רכות מבפנים, עם שוליים מגובשים.

הגשה:
לפני ההגשה מחממים מעט.
ניתן ורצוי להגיש עם רוטב שוקולד, גלידה, ושקדים קלויים.

קפה יפו – בית לתרבות ואוכל בלב השוק, עולי ציון 11, יפו

צילום אילן סימן טוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר