מיני טארטלטים – בצק פריך חמאה קרם וניל ופירות טריים

חומרים לבצק פריך לטארט:1ו-1/4 כוסות (175 גרם) קמח2 כפות (25 גרם) סוכרקורט מלח100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות1 חלמון מביצה בגודל L אופן ההכנה:מעבדים במעבד מזון את הקמח, הסוכר והמלח. מוסיפים את החמאה ומעבדים רק עד שנוצרת תערובת פירורים.מוסיפים את החלמון ומעבדים עד להיווצרות בצק, לא יותר מאשר 30 שניות. במידה והבצק יבש, ניתן להוסיף כף של שמנת מתוקה או מים.יוצרים מהבצק כדור ומשטחים אותו. עוטפים היטב בניילון נצמד ומקררים במקרר למשך שעה. לאחר שעה מרדדים את הבצק, ומרפדים איתו תבניות של מיני פאי.אופים כ- 8-10 דקות ב- 170 מעלות.חומרים לקרם וניל:1 מקל וניל ( חצוי לאורכו)1/2 ליטר חלב4 חלמונים1 כף קמח לבן100 גר' סוכראופן ההכנה:מבשלים את מקל הווניל החצוי בחצי ליטר חלב. כשהחלב רותח מסירים מהאש ומוציאים את מקל הווניל.בסיר בינוני טורפים (במטרפת יד) ארבעה חלמונים עם כף קמח ו-100 גר' סוכר. מוסיפים בהדרגה, תוך טריפה מתמדת, את החלב והווניל.מחזירים את הסיר לבישול על אש בינונית ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהקרם נעשה סמיך.מעבירים לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.מוציאים מהמקרר וטורפים את הקרם עד לקבלת מרקם קרמי קטיפתי.ממלאים את קלתיות הבצק עד 3/4 הגובה.גימור: על הקרם מסדרים פירות טריים, עדיף תותים, פטל, תאנים, מנגו.קאנאפס. מרכז ההזמנות: 1-800-83-43-99 צילום דניאל לילה

חומרים לבצק פריך לטארט:
1ו-1/4 כוסות (175 גרם) קמח
2 כפות (25 גרם) סוכר
קורט מלח
100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות קטנות
1 חלמון מביצה בגודל L

אופן ההכנה:
מעבדים במעבד מזון את הקמח, הסוכר והמלח.
מוסיפים את החמאה ומעבדים רק עד שנוצרת תערובת פירורים.
מוסיפים את החלמון ומעבדים עד להיווצרות בצק, לא יותר מאשר 30 שניות.
במידה והבצק יבש, ניתן להוסיף כף של שמנת מתוקה או מים.
יוצרים מהבצק כדור ומשטחים אותו.
עוטפים היטב בניילון נצמד ומקררים במקרר למשך שעה.
לאחר שעה מרדדים את הבצק, ומרפדים איתו תבניות של מיני פאי.
אופים כ- 8-10 דקות ב- 170 מעלות.

חומרים לקרם וניל:
1 מקל וניל ( חצוי לאורכו)
1/2 ליטר חלב
4 חלמונים
1 כף קמח לבן
100 גר' סוכר

אופן ההכנה:
מבשלים את מקל הווניל החצוי בחצי ליטר חלב.
כשהחלב רותח מסירים מהאש ומוציאים את מקל הווניל.
בסיר בינוני טורפים (במטרפת יד) ארבעה חלמונים עם כף קמח ו-100 גר' סוכר.
מוסיפים בהדרגה, תוך טריפה מתמדת, את החלב והווניל.
מחזירים את הסיר לבישול על אש בינונית ומבשלים תוך ערבוב מתמיד עד שהקרם נעשה סמיך.
מעבירים לקערה, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
מוציאים מהמקרר וטורפים את הקרם עד לקבלת מרקם קרמי קטיפתי.
ממלאים את קלתיות הבצק עד 3/4 הגובה.

גימור:
על הקרם מסדרים פירות טריים, עדיף תותים, פטל, תאנים, מנגו.

קאנאפס. מרכז ההזמנות: 1-800-83-43-99

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר