חומרים:
32 אספרגוסים
4 כפות גבינת טופו
1 כפית פרג קלוי מעט במחבת
1 כף פטרוזיליה קצוצה
1 כף עירית קצוצה
1 כף כוסברה קצוצה
1/2 שן שום קצוצה דק
2 כפות שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה:
מרתיחים סיר עם מים ומלח מכניסים לסיר את האספרגוס למשך כדקה, מוציאים ומקררים במי קרח
כאשר האספרגוס קר מתבלים במלח, פלפל ושמן זית.
מניחים את האספרגוס על גריל למשך כ-3 דקות וקולים מכל הצדדים
.בכלי אחר מערבבים גבינת טופו, עשבי תיבול, שום ותבלינים.
מניחים את האספרגוס הקלוי על צלחת הגשה ומעל גבינת טופו עם עשבי תיבול.
לסיום נפזר מעט פרג – ניתן גם להקרים את המנה בעזרת מבער מקצועי.