עוגיות נוגט

(12 מנות)מצרכים:4 כוסות קמח תופח2 כוסות של חמאה רכה לא מלוחה1 כוס סוכר טחון1 כוס קורנפלורמעט מלח חצי כפית תמצית וניל500 גר' מעדני נוגט קפואים של sally Williams מרוסקיםאופן ההכנה:מחממים את התנור לחום של 180 מעלות. יש לשמן מספר תבניות אפייה. יש לערבב את כל המוצרים כדי ליצור בצק. יוצרים כדורי בצק אחידים בגודל כפית. שמים את כדורי הבצק על תבנית האפייה במרחק אחד מהשני. מועכים אותם קלות בעזרת הבוהן כדי ליצור שקע במרכז הכדור. אופים את העוגיות כ- 10 עד 12 דקות עד שהן מקבלות צבע חום בהיר.מקררים ומגישים.ניתן לשמור את העוגיות בקופסא אטומה במשך 7 ימים.

(12 מנות)
מצרכים:
4 כוסות קמח תופח
2 כוסות של חמאה רכה לא מלוחה
1 כוס סוכר טחון
1 כוס קורנפלור
מעט מלח
חצי כפית תמצית וניל
500 גר' מעדני נוגט קפואים של sally Williams מרוסקים

אופן ההכנה:
מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
יש לשמן מספר תבניות אפייה.
יש לערבב את כל המוצרים כדי ליצור בצק.
יוצרים כדורי בצק אחידים בגודל כפית.
שמים את כדורי הבצק על תבנית האפייה במרחק אחד מהשני.
מועכים אותם קלות בעזרת הבוהן כדי ליצור שקע במרכז הכדור.
אופים את העוגיות כ- 10 עד 12 דקות עד שהן מקבלות צבע חום בהיר.
מקררים ומגישים.

ניתן לשמור את העוגיות בקופסא אטומה במשך 7 ימים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר