שטרודל קצ'קבל מחלב כבשים

חומרים ל- 12 מנות:600 גרם גבינת קצ'קבל אמיתית (כגון גלעד) מחלב כבשים טהור100 גרם גבינת פטה מחלב כבשים450 גרם בצק עליםקמח לרידוד2 בצלים2 כפות שמן תירס2 ביצים טרופותמעט מלח גסמעט קמח או שומשוםאופן ההכנה:מטגנים את הבצל בשמן ומצננים.מרדדים את הבצק לאורך 80 סנטימטרים.מורחים ביצה במברשת, ומגררים את הקצ'קבל לאורך הבצק.מוסיפים את הפטה והבצל המטוגן. מגלגלים וסוגרים.מעבירים בזהירות לתבנית ומניחים עליה מגולגל.מברישים בביצה, ומפזרים מלח גס וקמח או שומשום.אופים בחום גבוה 35 דקות.

חומרים ל- 12 מנות:
600 גרם גבינת קצ'קבל אמיתית (כגון גלעד) מחלב כבשים טהור
100 גרם גבינת פטה מחלב כבשים
450 גרם בצק עלים
קמח לרידוד
2 בצלים
2 כפות שמן תירס
2 ביצים טרופות
מעט מלח גס
מעט קמח או שומשום

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל בשמן ומצננים.
מרדדים את הבצק לאורך 80 סנטימטרים.
מורחים ביצה במברשת, ומגררים את הקצ'קבל לאורך הבצק.
מוסיפים את הפטה והבצל המטוגן.
מגלגלים וסוגרים.
מעבירים בזהירות לתבנית ומניחים עליה מגולגל.
מברישים בביצה, ומפזרים מלח גס וקמח או שומשום.
אופים בחום גבוה 35 דקות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר