סופגניות גבינה ללא טיגון – בתוספת 100% מעדן פרי

חומרים לסופגניות:600 גרם גבינה לבנה כחושה, לא גבינה רכה3 ביצים 3 כפות סוכר חום4 כפות קמח מחוקות4 כפות סולתכף תמצית ונילכפית תמצית רוםגרידה מלימון אחדחומרים לציפוי: 50 גרם חמאהכוס פירורי אגוזי מלך אופן ההכנה:מערבבים את חומרי הסופגניות ומניחים בקירור לשעת מנוחה.מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים מעט מלח.בידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג.מעבירים לסיר המים הרותחים ומבשלים כ-10 דקות.במקביל מחממים על אש קטנה את חומרי הציפוי במחבת, שימו לב לא לשרוף.מצפים את הכופתאות בפירורי האגוזים.אופן ההגשהףמגישים חם בתוספת כפית אחת של מעדני הפרי של "יד מרדכי".על כל כדור מניחים כפית מעדן 100% פרי בטעם שונה: פירות יער, תות משמש, אפרסק ושזיף.אפשר לגוון עם הגשת שמנת חמוצה כתוספת לצד הכופתאות.מתאים מאוד להגשה בחג החנוכה כגיוון לסופגניות, ובכלל.

חומרים לסופגניות:
600 גרם גבינה לבנה כחושה, לא גבינה רכה
3 ביצים
3 כפות סוכר חום
4 כפות קמח מחוקות
4 כפות סולת
כף תמצית וניל
כפית תמצית רום
גרידה מלימון אחד

חומרים לציפוי:
50 גרם חמאה
כוס פירורי אגוזי מלך

אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי הסופגניות ומניחים בקירור לשעת מנוחה.
מרתיחים מים בסיר גדול ומוסיפים מעט מלח.
בידיים רטובות יוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג.
מעבירים לסיר המים הרותחים ומבשלים כ-10 דקות.
במקביל מחממים על אש קטנה את חומרי הציפוי במחבת, שימו לב לא לשרוף.
מצפים את הכופתאות בפירורי האגוזים.

אופן ההגשהף
מגישים חם בתוספת כפית אחת של מעדני הפרי של "יד מרדכי".
על כל כדור מניחים כפית מעדן 100% פרי בטעם שונה: פירות יער, תות משמש, אפרסק ושזיף.
אפשר לגוון עם הגשת שמנת חמוצה כתוספת לצד הכופתאות.
מתאים מאוד להגשה בחג החנוכה כגיוון לסופגניות, ובכלל.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר