אוזן המן במילוי ארטישוק עם ציפוי קמח תירס

מצרכים לבצק:½3 כוסות קמח1/3 חב' שמרים (של 50 גרם)½ כף סוכר½ כף מלח1-2 כפות שמן זית½1 כוסות מים קריםאופן ההכנה:מניחים בקערה שמרים, סוכר, מים ומעט קמח, ומערבבים עיסה.מניחים מעל את שאר הקמח ושמן, ולשים כ- 5 דקות ע"י וו המיקסר.מוסיפים את המלח, ולשים במהירות גבוהה יותר למשך 7 דקות.מניחים את הבצק בקערה מקומח, עד שמכפיל את הנפח.מוציאים את האוויר, מרדדים לעלה בעובי 5 מ"מ, וקורצים עיגולים.מצרכים למילוי:400 גרם ארטישוק100 גרם גבינת פרומעז1 כף גדושה זיתי קלמטה1 כף שטוחה דבלים קצוצים2 כפות עירית קצוצהמלחפלפל1 כף גדושה אגוזי לוז גרוסיםאופן ההכנה:את הארטישוק קוצצים גם ומניחים בקערה.מוסיפים את הגבינה, זיתים מגולענים קצוצים גס, עירית קצוצה, תאנים ואגוזי לוז.מתבלים במלח ופלפל.ציפוי: מיםקמח תירסאופן הכנת אוזני המן:מרדדים את הבצק לעובי 5 מ"מ, קורצים עיגולים ומברישים את שולי הבצק בביצה.מניחים את התערובת באמצע, וסוגרים צורת אוזן המן.מברישים במעט מים את דפנות הבצק החיצוניות ומפזרים / מדביקים קמח תירס.מניחים בתבנית עם נייר אפייה, מתפיחים לחצי שעה, ואופים בחום של 180-185 מעלות כ- 15 עד 20 דקות.שף קונדיטור ערן שוורצברד הוא מנחה קורס קונדיטוריה בביה"ס "בישולים"

מצרכים לבצק:
½3 כוסות קמח
1/3 חב' שמרים (של 50 גרם)
½ כף סוכר
½ כף מלח
1-2 כפות שמן זית
½1 כוסות מים קרים

אופן ההכנה:
מניחים בקערה שמרים, סוכר, מים ומעט קמח, ומערבבים עיסה.
מניחים מעל את שאר הקמח ושמן, ולשים כ- 5 דקות ע"י וו המיקסר.
מוסיפים את המלח, ולשים במהירות גבוהה יותר למשך 7 דקות.
מניחים את הבצק בקערה מקומח, עד שמכפיל את הנפח.
מוציאים את האוויר, מרדדים לעלה בעובי 5 מ"מ, וקורצים עיגולים.

מצרכים למילוי:
400 גרם ארטישוק
100 גרם גבינת פרומעז
1 כף גדושה זיתי קלמטה
1 כף שטוחה דבלים קצוצים
2 כפות עירית קצוצה
מלח
פלפל
1 כף גדושה אגוזי לוז גרוסים

אופן ההכנה:
את הארטישוק קוצצים גם ומניחים בקערה.
מוסיפים את הגבינה, זיתים מגולענים קצוצים גס, עירית קצוצה, תאנים ואגוזי לוז.
מתבלים במלח ופלפל.

ציפוי:
מים
קמח תירס

אופן הכנת אוזני המן:
מרדדים את הבצק לעובי 5 מ"מ, קורצים עיגולים ומברישים את שולי הבצק בביצה.
מניחים את התערובת באמצע, וסוגרים צורת אוזן המן.
מברישים במעט מים את דפנות הבצק החיצוניות ומפזרים / מדביקים קמח תירס.
מניחים בתבנית עם נייר אפייה, מתפיחים לחצי שעה, ואופים בחום של 180-185 מעלות כ- 15 עד 20 דקות.


שף קונדיטור ערן שוורצברד הוא מנחה קורס קונדיטוריה בביה"ס "בישולים"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר