האלפחורס של בטי

מצרכים:100 גרם חמאה 3/4 כוס סוכר 1 חלמון + 1 ביצה שלמה 1/2 קליפת לימון מגוררת 150 גרם קורנפלור 60 גרם קמח 1 כפית אבקת אפייה ריבת חלב שבבי קוקוסאופן ההכנה:מקציפים חמאה וסוכר עד לתערובת קרמית.מוסיפים חלמון וביצה ומערבבים. מנפים את החומרים היבשים לקערה נוספת ומערבבים, מקפלים את החומרים היבשים בהדרגה לתוך העיסה ומערבבים רק עד קבלת מרקם של בצק פריך. מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ.קורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.אופים 15 דקות ב-160 מעלות עד שמזהיבים ומניחים לצינון. מורחים על עוגייה אחת ריבת חלב בנדיבות, ומניחים מעליה עוגייה נוספת. מגלגלים על קו התפר של העוגייה את שבבי קוקוס.בטי רז – דרך האוכל לאהבה – עוגות וקינוחים דרום אמריקאיים, קיבוץ ברור חייל.ממתכוני פסטיבל דרום אמריקה בצפון הנגב, 17-22 באוגוסט 2009לפרטים ולמידע נוסף :www.habsor.co.il , 052-9991003

מצרכים:
100 גרם חמאה
3/4 כוס סוכר
1 חלמון + 1 ביצה שלמה
1/2 קליפת לימון מגוררת
150 גרם קורנפלור
60 גרם קמח
1 כפית אבקת אפייה
ריבת חלב
שבבי קוקוס

אופן ההכנה:
מקציפים חמאה וסוכר עד לתערובת קרמית.
מוסיפים חלמון וביצה ומערבבים.
מנפים את החומרים היבשים לקערה נוספת ומערבבים,
מקפלים את החומרים היבשים בהדרגה לתוך העיסה ומערבבים רק עד קבלת מרקם של בצק פריך.
מרדדים את הבצק לעובי של 1/2 ס"מ.
קורצים עיגולים בקוטר 5 ס"מ.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים 15 דקות ב-160 מעלות עד שמזהיבים ומניחים לצינון.
מורחים על עוגייה אחת ריבת חלב בנדיבות, ומניחים מעליה עוגייה נוספת. מגלגלים על קו התפר של העוגייה את שבבי קוקוס.

בטי רז – דרך האוכל לאהבה – עוגות וקינוחים דרום אמריקאיים, קיבוץ ברור חייל.


ממתכוני פסטיבל דרום אמריקה בצפון הנגב, 17-22 באוגוסט 2009
לפרטים ולמידע נוסף :
www.habsor.co.il , 052-9991003

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר