מאפה טלה ממולא

חומרים:1 ק"ג בשר טלה טחון2 בצל קצוץ1 כף מלח שטוחה1 כפית פלפל שחור גרוס1 כפית בהרט, הל וכמוןעלי פילוטחינה גולמיתסילאןפיסטוקים קצוציםאופן ההכנהמטגנים את הבצל וכשמזהיב מוסיפים את הבשר. מטגנים את שני המרכיבים יחדיו ומערבבים תוך כדי הבישול. מוסיפים את התבלינים, ומבשלים עד לסגירה מלאה של הבשר. מערבבים ומורידים מהאש חוצים עלה פילו לשניים, מניחים במרכזו את הבשר (במשקל 120 גרי), ועוטפים לצורה של ריבוע. הכנת המנה: מניחים במגש את מנת המאפה, משמנים ומתבלים במלח ופלפל.מכניסים לתנור. מחממים במשך 4 דקות, במקביל משרטטים עיגול עם הטחינה הגולמית על צלחת ההגשה. מזליפים בצורת שתי וערב את הסילאן, ומפזרים פיסטוקים מעל לצלחת. מניחים את המאפה במרכז הצלחת ומגישיםשף סהר רפאל ממסעדות כרמים במושב סגולה וכדיתא שבמושב תימורים

חומרים:
1 ק"ג בשר טלה טחון
2 בצל קצוץ
1 כף מלח שטוחה
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כפית בהרט, הל וכמון
עלי פילו
טחינה גולמית
סילאן
פיסטוקים קצוצים

אופן ההכנה
מטגנים את הבצל וכשמזהיב מוסיפים את הבשר.
מטגנים את שני המרכיבים יחדיו ומערבבים תוך כדי הבישול.
מוסיפים את התבלינים, ומבשלים עד לסגירה מלאה של הבשר.
מערבבים ומורידים מהאש
חוצים עלה פילו לשניים, מניחים במרכזו את הבשר (במשקל 120 גרי), ועוטפים לצורה של ריבוע.

הכנת המנה:
מניחים במגש את מנת המאפה, משמנים ומתבלים במלח ופלפל.
מכניסים לתנור.
מחממים במשך 4 דקות,
במקביל משרטטים עיגול עם הטחינה הגולמית על צלחת ההגשה.
מזליפים בצורת שתי וערב את הסילאן, ומפזרים פיסטוקים מעל לצלחת.
מניחים את המאפה במרכז הצלחת ומגישים

שף סהר רפאל ממסעדות כרמים במושב סגולה וכדיתא שבמושב תימורים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר