צ'ורוס

חומרים:300 מ"ל מים60 ג' מרגרינה/ חמאהקורט מלח150 ג' קמחכפית תמצית וניל4 ביציםשמן לטיגון עמוקשקית זילוף עם צנתר משונן גדולסוכר/ קינמון/ דבש/ ריבת חלב – לבחירתכםאופן ההכנה:מרתיחים בסיר את המים, החמאה או המרגרינה וקורט המלח.מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהקמח סופח אליו את כל הנוזלים.מוסיפים את תמצית הוניל, מערבבים, מורידים מהאש ומצננים מעט.מוסיפים 2 ביצים ומערבבים. הבצק שמתקבל צריך להיות עיסתי וכבד.מכניסים את הבצק לשקית הזילוף.מחממים את השמן לטיגון עמוק ומזלפים רצועות באורך של 5-6 ס"מ ישר לשמן החם.מטגנים את רצועות הצ'ורוס עד להזהבה.מגלגלים את הצ'ורוס בצלחת עם סוכר וקינמון, או טובלים בדבש, ריבת חלב או גנאש שוקולד.אם רוצים למלא את הצ'ורוס בריבת חלב, משתמשים בצנתר של ריבה לסופגניות שהוא צנתר ארוך ודק, ומזלפים פנימה לאורך כל הרצועה.שף קונדיטורית צביה אברהם, מרצה בקורס קונדיטוריה בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"

חומרים:
300 מ"ל מים
60 ג' מרגרינה/ חמאה
קורט מלח
150 ג' קמח
כפית תמצית וניל
4 ביצים
שמן לטיגון עמוק
שקית זילוף עם צנתר משונן גדול
סוכר/ קינמון/ דבש/ ריבת חלב – לבחירתכם

אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את המים, החמאה או המרגרינה וקורט המלח.
מוסיפים את הקמח ומערבבים עד שהקמח סופח אליו את כל הנוזלים.
מוסיפים את תמצית הוניל, מערבבים, מורידים מהאש ומצננים מעט.
מוסיפים 2 ביצים ומערבבים. הבצק שמתקבל צריך להיות עיסתי וכבד.
מכניסים את הבצק לשקית הזילוף.
מחממים את השמן לטיגון עמוק ומזלפים רצועות באורך של 5-6 ס"מ ישר לשמן החם.
מטגנים את רצועות הצ'ורוס עד להזהבה.
מגלגלים את הצ'ורוס בצלחת עם סוכר וקינמון, או טובלים בדבש, ריבת חלב או גנאש שוקולד.
אם רוצים למלא את הצ'ורוס בריבת חלב, משתמשים בצנתר של ריבה לסופגניות שהוא צנתר ארוך ודק, ומזלפים פנימה לאורך כל הרצועה.

שף קונדיטורית צביה אברהם, מרצה בקורס קונדיטוריה בבית הספר למלונאות ומקצועות האירוח "תדמור"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר