עוגיות מקרון

חומרים למתכון בסיסי:280 ג' שקד טחון520 ג' אבקת סוכר מנופת280 ג' חלבון140 ג' סוכר2 ג' מלחצבע מאכלהכמות הנ"ל מספיקה לכ -65-70 יחידות כפולות, לגודל ממוצע.אופן הכנה:מנפים את כל האבקות יחד.מקציפים את החלבון עם הסוכר לקצף יציב  – אך לא קשה/נוקשהמקפלים את האבקות המנופות פנימה.מזלפים מדויק לגודל רצוי.שמים למנוחה של כרבע שעה לפני הכנסה לתנור על מנת שייווצר קרום.אופים בחום של 140 מעלות כ- 15 דקות.מוציאים מהתנור, מקררים ומתאימים לזוגות.קרם פיסטוק:חומרים:166 סמ"ק שמנת מתוקה80 ג' מים130 ג' מחית פיסטוקמקציפים במיקסר את כל החומרים לקצף יציב.אופן ההכנה:מזלפים מעט על תחתית העוגייה וסוגרים עם התאומה שלה.

חומרים למתכון בסיסי:
280 ג' שקד טחון
520 ג' אבקת סוכר מנופת
280 ג' חלבון
140 ג' סוכר
2 ג' מלח
צבע מאכל
הכמות הנ"ל מספיקה לכ -65-70 יחידות כפולות, לגודל ממוצע.

אופן הכנה:
מנפים את כל האבקות יחד.
מקציפים את החלבון עם הסוכר לקצף יציב  – אך לא קשה/נוקשה
מקפלים את האבקות המנופות פנימה.
מזלפים מדויק לגודל רצוי.
שמים למנוחה של כרבע שעה לפני הכנסה לתנור על מנת שייווצר קרום.
אופים בחום של 140 מעלות כ- 15 דקות.
מוציאים מהתנור, מקררים ומתאימים לזוגות.

קרם פיסטוק:
חומרים:
166 סמ"ק שמנת מתוקה
80 ג' מים
130 ג' מחית פיסטוק
מקציפים במיקסר את כל החומרים לקצף יציב.

אופן ההכנה:
מזלפים מעט על תחתית העוגייה וסוגרים עם התאומה שלה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר