חומרים:
100 גרם דבש
120 גרם גלוקוזה
120 מ"ל מים
200 גרם ממרח תמרים
500 גרם תערובת אגוזים קלויים (בוטנים, פיסטוק, קשיו וכד')
650 גרם עוגיות חמאה מפוררות
4 כפיות קינמון
אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את הדבש, הגלוקוזה והמים.
לאחר הרתיחה מוסיפים את ממרח התמרים, תערובת האגוזים, פירורי העוגיות והקינמון.
מקררים מעט ומגלגלים לצורת נקניק.
מצפים את הצינורות בשומשום ומכניסים להקפאה.
לאחר שהתערובת קופאת מוציאים וחותכים לפרוסות.
קונדיטוריית חטאים מתוקים, שבזי 67 פינת יהושע התלמי 8, נווה צדק תל אביב
טל. 03-5162708