עוגיות תמרים ואגוזים ללא אפייה

חומרים:100 גרם דבש120 גרם גלוקוזה120 מ"ל מים 200 גרם ממרח תמרים500 גרם תערובת אגוזים קלויים (בוטנים, פיסטוק, קשיו וכד')650 גרם עוגיות חמאה מפוררות4 כפיות קינמוןאופן ההכנה:מרתיחים בסיר את הדבש, הגלוקוזה והמים.לאחר הרתיחה מוסיפים את ממרח התמרים, תערובת האגוזים, פירורי העוגיות והקינמון.מקררים מעט ומגלגלים לצורת נקניק.מצפים את הצינורות בשומשום ומכניסים להקפאה.לאחר שהתערובת קופאת מוציאים וחותכים לפרוסות.קונדיטוריית חטאים מתוקים, שבזי 67 פינת יהושע התלמי 8, נווה צדק תל אביב טל. 03-5162708

חומרים:
100 גרם דבש
120 גרם גלוקוזה
120 מ"ל מים
200 גרם ממרח תמרים
500 גרם תערובת אגוזים קלויים (בוטנים, פיסטוק, קשיו וכד')
650 גרם עוגיות חמאה מפוררות
4 כפיות קינמון

אופן ההכנה:
מרתיחים בסיר את הדבש, הגלוקוזה והמים.
לאחר הרתיחה מוסיפים את ממרח התמרים, תערובת האגוזים, פירורי העוגיות והקינמון.
מקררים מעט ומגלגלים לצורת נקניק.
מצפים את הצינורות בשומשום ומכניסים להקפאה.
לאחר שהתערובת קופאת מוציאים וחותכים לפרוסות.


קונדיטוריית חטאים מתוקים, שבזי 67 פינת יהושע התלמי 8, נווה צדק תל אביב
טל. 03-5162708

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר