ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - מאפים
מתכונים לראש השנה
מתכונים - מאפים

עוגיות פילו ושוקולד

מאת שומרי משקל


12 מנות. כל עוגייה מכילה 40 קלוריות בלבד.

חומרים:
1 כף מרגרינה, מומסת
1 כפית קליפת תפוז מגוררת
3 עלי פילו
30 גרם שוקולד מרירי
תבנית אפייה שטוחה, משומנת בתרסיס שמן.

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני-גובה (190 מעלות).
מערבבים בקערית את המרגרינה וקליפת התפוז.
שומרים בצד.
שוטחים עלה פילו אחד על משטח עבודה.
בינתיים מכסים את העלים הנותרים ביריעת פלסטיק, כדי שלא יתייבשו.
מברישים את עלה הפילו בשליש מהמרגרינה.
חותכים את עלה הפילו ל- 3 משולשים ומגלגלים כל משולש מהחוד אל הבסיס.
מכינים כך את כל המשולשים.
מניחים בתבנית המשומנת את העוגיות, כשה"תפר" כלפי מטה.
אופים כ- 10 דקות , עד שיזהיבו.
מצננים מחוץ לתנור.
ממיסים את השוקולד (על אדים או במיקרוגל) .
פורשים יריעת נייר פרגמנט.
טובלים כל עוגייה בשוקולד המומס, ומניחים על נייר הפרגמנט.
מקררים חצי שעה.

להמסת השוקולד במיקרוגל:
שמים את השוקולד בקערית, מחממים 15 שניות בעוצמה גבוהה, בוחשים ומחממים 15 שניות נוספות.


המתכון מתוך הספר "בלי ייסורי מצפון" בהוצאת שומרי משקל










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים