חומרים:
200 גר' חמאה
100 גר' אבקת סוכר
1 ביצה טרופה
תוכן של 4-5 פסיפלורות
3 כפות של שיכר פסיפלורה של יקב מורד
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
350 גר' קמח
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו לישה מערבבים במהירות איטית חמאה ואבקת סוכר.
מוסיפים ביצה, פסיפלורות, שיכר פסיפלורה, וניל, מלח ו – 70 גר' קמח.
מערבבים עד שהעיסה אחידה.
מוסיפים את יתרת הקמח עד שמתקבל כדור בצק.
עוטפים בניילון נצמד ומצננים שעה במקרר.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ וקורצים עוגיות.
אופים עד להזהבה.