עוגיות פסיפלורה פריכות

חומרים:200 גר' חמאה100 גר' אבקת סוכר1 ביצה טרופהתוכן של 4-5 פסיפלורות3 כפות של שיכר פסיפלורה של יקב מורד1 כפית תמצית וניל1/4 כפית מלח350 גר' קמחאופן ההכנה:במיקסר עם וו לישה מערבבים במהירות איטית חמאה ואבקת סוכר. מוסיפים ביצה, פסיפלורות, שיכר פסיפלורה, וניל, מלח ו – 70 גר' קמח.מערבבים עד שהעיסה אחידה.מוסיפים את יתרת הקמח עד שמתקבל כדור בצק. עוטפים בניילון נצמד ומצננים שעה במקרר.מחממים תנור ל- 180 מעלות.על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ וקורצים עוגיות.אופים עד להזהבה.

חומרים:
200 גר' חמאה
100 גר' אבקת סוכר
1 ביצה טרופה
תוכן של 4-5 פסיפלורות
3 כפות של שיכר פסיפלורה של יקב מורד
1 כפית תמצית וניל
1/4 כפית מלח
350 גר' קמח

אופן ההכנה:
במיקסר עם וו לישה מערבבים במהירות איטית חמאה ואבקת סוכר.
מוסיפים ביצה, פסיפלורות, שיכר פסיפלורה, וניל, מלח ו – 70 גר' קמח.
מערבבים עד שהעיסה אחידה.
מוסיפים את יתרת הקמח עד שמתקבל כדור בצק.
עוטפים בניילון נצמד ומצננים שעה במקרר.
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
על משטח מקומח מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ וקורצים עוגיות.
אופים עד להזהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר