תופסת קטנה של אבקת קקאו הופכת את עוגיות הקוואקר האלה לשוקולדיות וטעימות במיוחד.
חומרים ל-20 עוגיות:
1 כוס (90 גרם) קוואקר
1 כוס (140 גרם) קמח רגיל
1 כוס דחוסה (200 גרם) סוכר חום כהה
2 כפות אבקת קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה
100 גרם חמאה רכה
1 ביצה
2 כפות חלב
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה, עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים בקוטר 4 ס"מ.
מניחים בתבנית במרחק 8 ס"מ זו מזו ומשטחים.
אופים 20-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע (אין אפשרות להבחין בהזהבה).
מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.