עוגיות פיננסייר קפה ושוקולד

מצרכים לכ- 20 יחידות:תרסיס שמן פאם בטעם חמאה2 חלבונים1/2 כוס + 2 כפות סוכר (150 גרם)3/4 כוס שקדים טחונים (60 גרם)1/2 כוס קמח (60 גרם)150 גרם חמאה2 כפות אבקת נס-קפהשוקולד צ'יפסכלים מיוחדים:תבנית שקעים קטנים מסיליקוןאופן ההכנה:מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).מתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה לשימון תבנית הסיליקון.מחממים את החמאה במיקרוגל בחום גבוה או בסיר על להבה בינונית.שמים בקערה סוכר, שקדים, קמח, אבקת נס קפה, וחלבונים.מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה. מוסיפים את החמאה החמה מאוד ומערבבים. מניחים בצד להתקרר.יוצקים מהבלילה לשקעים בתבנית עד 3/4 גובה.מוסיפים מעל שוקולד צ'יפס.אופים בתנור עד להזהבה.מצננים ומגישים.טיפ להגשה:ניתן לפזר מעל מעט אבקת סוכר או קינמון.צילום: גלעד וגיא צלמים

מצרכים לכ- 20 יחידות:
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
2 חלבונים
1/2 כוס + 2 כפות סוכר (150 גרם)
3/4 כוס שקדים טחונים (60 גרם)
1/2 כוס קמח (60 גרם)
150 גרם חמאה
2 כפות אבקת נס-קפה
שוקולד צ'יפס

כלים מיוחדים:
תבנית שקעים קטנים מסיליקון

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות).
מתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה לשימון תבנית הסיליקון.
מחממים את החמאה במיקרוגל בחום גבוה או בסיר על להבה בינונית.
שמים בקערה סוכר, שקדים, קמח, אבקת נס קפה, וחלבונים.
מערבבים עד לקבלת בלילה חלקה.
מוסיפים את החמאה החמה מאוד ומערבבים.
מניחים בצד להתקרר.
יוצקים מהבלילה לשקעים בתבנית עד 3/4 גובה.
מוסיפים מעל שוקולד צ'יפס.
אופים בתנור עד להזהבה.
מצננים ומגישים.

טיפ להגשה:
ניתן לפזר מעל מעט אבקת סוכר או קינמון.

צילום: גלעד וגיא צלמים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר