סקונס

כמות: 10-12 יחידותזמן הכנה: 15-20 דקותזמן אפייה: 15 דקותמצרכים:1+3/4 כוסות קמח2 שקיקי אבקת אפייה1/4 כוס סוכרקורט מלח5 כפות חמאה1/3 כוס צימוקי קוראנט1/2 כוס חלב1/4 כוס שמנת חמוצהביצהמעט חלבאופן ההכנה:בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים היבשים.מוסיפים את קוביות החמאה ומפוררים בעזרת הידיים.יוצרים גומה, אליה מוסיפים את צימוקי הקוראנט, החלב והשמנת החמוצה.מערבבים עד לקבלת בצק אחידמשטחים וקורצים עיגולים בעזרת רינג בקוטר של 5 ס"מ.מניחים בתבנית עם נייר פרגמנט.מברישים את הסקונס בביצה המעורבבת עם החלב.אופים בתנור שחומם מראש ל- Cº185 כ-15 דקות.הגשה:מגישים עם חמאה וריבת תפוז או ממרח לימונים (למון קורד).מונייר הינו קייטרינג חלבי בסגנון אירופאי. השף מוריס מונייר כיהן כשף  השגרירות הצרפתית במשך 12 שנים והוא אמן Finger Food אשר מנותיו קנו להן אוהדים בעולם. צילום דניאל לילה

כמות: 10-12 יחידות
זמן הכנה: 15-20 דקות
זמן אפייה: 15 דקות

מצרכים:
1+3/4 כוסות קמח
2 שקיקי אבקת אפייה
1/4 כוס סוכר
קורט מלח
5 כפות חמאה
1/3 כוס צימוקי קוראנט
1/2 כוס חלב
1/4 כוס שמנת חמוצה
ביצה
מעט חלב

אופן ההכנה:
בקערה גדולה מערבבים את כל המרכיבים היבשים.
מוסיפים את קוביות החמאה ומפוררים בעזרת הידיים.
יוצרים גומה, אליה מוסיפים את צימוקי הקוראנט, החלב והשמנת החמוצה.
מערבבים עד לקבלת בצק אחיד
משטחים וקורצים עיגולים בעזרת רינג בקוטר של 5 ס"מ.
מניחים בתבנית עם נייר פרגמנט.
מברישים את הסקונס בביצה המעורבבת עם החלב.
אופים בתנור שחומם מראש ל- Cº185 כ-15 דקות.

הגשה:
מגישים עם חמאה וריבת תפוז או ממרח לימונים (למון קורד).

מונייר הינו קייטרינג חלבי בסגנון אירופאי. השף מוריס מונייר כיהן כשף  השגרירות הצרפתית במשך 12 שנים והוא אמן Finger Food אשר מנותיו קנו להן אוהדים בעולם.

צילום דניאל לילה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר