חומרים:
5 כוסות קמח
6 כפות שמן זית
2 כוסות מים פושרים
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר
1 חב' שמרית
2 כפות בזיליקום מיובש – אופציונלי
אופן ההכנה:
מכניסים את כלל המוצרים היבשים (שמרים, קמח, סוכר, מלח ובזיליקום) לקערה.
מוסיפים את שמן הזית לקערה.
בבלנדר או בלישה, מערבבים את המוצרים במהירות בינונית.
תוך כדי הערבוב – מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.
במידה והבצק דביק יש להוסיף מעט קמח לפי הצורך.
נותנים לבצק לתפוח בקערה.
יש לכסות את הקערה במגבת לחה לכ-30 דקות ולהניח אותה במקום חמים.
צילום טל אגסי