בצק פיצה פשוט להכנה

חומרים:5 כוסות קמח6 כפות שמן זית2 כוסות מים פושרים2 כפיות מלח2 כפיות סוכר1 חב' שמרית2 כפות בזיליקום מיובש – אופציונליאופן ההכנה:מכניסים את כלל המוצרים היבשים (שמרים, קמח, סוכר, מלח ובזיליקום) לקערה.מוסיפים את שמן הזית לקערה.בבלנדר או בלישה, מערבבים את המוצרים במהירות בינונית.תוך כדי הערבוב – מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.במידה והבצק דביק יש להוסיף מעט קמח לפי הצורך.נותנים לבצק לתפוח בקערה. יש לכסות את הקערה במגבת לחה לכ-30 דקות ולהניח אותה במקום חמים.צילום טל אגסי

חומרים:
5 כוסות קמח
6 כפות שמן זית
2 כוסות מים פושרים
2 כפיות מלח
2 כפיות סוכר
1 חב' שמרית
2 כפות בזיליקום מיובש – אופציונלי

אופן ההכנה:
מכניסים את כלל המוצרים היבשים (שמרים, קמח, סוכר, מלח ובזיליקום) לקערה.
מוסיפים את שמן הזית לקערה.
בבלנדר או בלישה, מערבבים את המוצרים במהירות בינונית.
תוך כדי הערבוב – מוסיפים מים בהדרגה עד לקבלת בצק אחיד ולא דביק.
במידה והבצק דביק יש להוסיף מעט קמח לפי הצורך.
נותנים לבצק לתפוח בקערה.
יש לכסות את הקערה במגבת לחה לכ-30 דקות ולהניח אותה במקום חמים.

צילום טל אגסי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר