טארט גבינת עיזים

רכיבים:450 גרם בצק פריך למאפים מלוחים "מעדנות"ממרח זיתים "אוליביה"10 עגבניות מיובשות "אוליביה" קצוצות דק240 מ"ל גבינת עיזים למריחה 5% "פיראוס"3 עגבניות חצויות לרוחבןשמן זיתמלחאופן ההכנה:בצק פריך:לשמן ולקמח תבניות עגולות בקוטר 7 ס"מ. לחרוץ את הבצק לעיגולים בקוטר 10 ס"מ ולהניח את הבצק על התבנית.להדק היטב מכל הצדדים. בעזרת סכין להוריד את הבצק המיותר. לחורר את הבצק במזלג. לכסות את הבצק בנייר אפייה ולהניח משקולת כלשהי, כגון שעועית יבשה. לאפות 15 דקות על חום של 170 מעלות.להוריד את המשקולת ונייר האפייה ולאפות עוד כ10-15 דקות, עד שהבצק זהוב. לצנן לחלוטין.הרכבה:על הקלתית למרוח שכבה של ממרח הזיתים, לפזר מעט מהעגבניות המיובשות.בעזרת כפית למלא בגבינת העיזים וליצור בעזרת הכפית גומה בגבינה. לסחוט עגבנייה, כך שכל הנוזל וזרעי העגבנייה ייצאו.לתבל במעט שמן זית ומלח. מומלץ להגיש עם סלט ירוק קטן ליד.צילום וסטיילינג ליטל ארזי

רכיבים:
450 גרם בצק פריך למאפים מלוחים "מעדנות"
ממרח זיתים "אוליביה"
10 עגבניות מיובשות "אוליביה" קצוצות דק
240 מ"ל גבינת עיזים למריחה 5% "פיראוס"
3 עגבניות חצויות לרוחבן
שמן זית
מלח

אופן ההכנה:
בצק פריך:
לשמן ולקמח תבניות עגולות בקוטר 7 ס"מ.
לחרוץ את הבצק לעיגולים בקוטר 10 ס"מ ולהניח את הבצק על התבנית.
להדק היטב מכל הצדדים. בעזרת סכין להוריד את הבצק המיותר.
לחורר את הבצק במזלג.
לכסות את הבצק בנייר אפייה ולהניח משקולת כלשהי, כגון שעועית יבשה.
לאפות 15 דקות על חום של 170 מעלות.
להוריד את המשקולת ונייר האפייה ולאפות עוד כ10-15 דקות, עד שהבצק זהוב.
לצנן לחלוטין.

הרכבה:
על הקלתית למרוח שכבה של ממרח הזיתים, לפזר מעט מהעגבניות המיובשות.
בעזרת כפית למלא בגבינת העיזים וליצור בעזרת הכפית גומה בגבינה.
לסחוט עגבנייה, כך שכל הנוזל וזרעי העגבנייה ייצאו.
לתבל במעט שמן זית ומלח.
מומלץ להגיש עם סלט ירוק קטן ליד.

צילום וסטיילינג ליטל ארזי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר