מיונז מתובל בסגנון יפני

המצרכים: 1/2 כוס מיונז יפני או רגילחופן פטרוזיליה קצוצה דק1/2 בצל מגורר דק בפומפייהמעט טוגראשי אופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים ומגישים כממרח או כמתבל לצד מנה עיקרית. שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינריהמתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"www.eastwest-food.co.il

המצרכים:
1/2 כוס מיונז יפני או רגיל
חופן פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 בצל מגורר דק בפומפייה
מעט טוגראשי

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים ומגישים כממרח או כמתבל לצד מנה עיקרית.


שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינרי


המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר