טמאגו – חביתה יפנית

המצרכים: 6 ביצים טרופות (לסנן)2 כפות סוכר50 מ"ל מיריןקורט דאשימלח1/2 כף סויהאופן ההכנה:מסננים את הביצים ומערבבים את כל החומרים יחד.משמנים מחבת (רצוי מחבת מרובעת לטאמגו).מחממים ומוסיפים שכבה דקה של ביצה ומקפלים.בחלק של המחבת שנותר ריק מוסיפים שוב שכבה דקה של ביצה. חוזרים על הפעולה שוב ושוב עם בלילת הביצים. שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינריהמתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"www.eastwest-food.co.il

המצרכים:
6 ביצים טרופות (לסנן)
2 כפות סוכר
50 מ"ל מירין
קורט דאשי
מלח
1/2 כף סויה

אופן ההכנה:
מסננים את הביצים ומערבבים את כל החומרים יחד.
משמנים מחבת (רצוי מחבת מרובעת לטאמגו).
מחממים ומוסיפים שכבה דקה של ביצה ומקפלים.
בחלק של המחבת שנותר ריק מוסיפים שוב שכבה דקה של ביצה. חוזרים על הפעולה שוב ושוב עם בלילת הביצים.


שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינרי

המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר