המצרכים:
8 יחידות צ´ילי אדום
3 יחידות שורש למון-גראס (החלק הלבן)
2 פרוסות שורש ג´ינג´ר
1 כף גדושה שום
2 כפות שמן
1 כף כמון
1 כפית ממרח שרימפס או מלח
8 עלי קפיר-ליים
3 בצלי שאלוט
צרור עלי כוסברה
אופן ההכנה:
מעבדים את כל החומרים יחד במעבד מזון, ומוסיפים שמן לפי הצורך. השמן משמר את הממרח לאורך זמן.
שף שלומי שלו – קייטרינג, ארוחות פרטיות, סדנאות בישול וייעוץ קולינרי
המתכון מאתר "מזרח ומערב – מרכז לקולינריה אסיאתית"
www.eastwest-food.co.il