קוביות טופו בתבשיל ארטישוק ירושלמי ומיץ גזר

חומרים: 1/2 ק"ג ארטישוק ירושלמי חתוך לטבעות בעובי של 1.5 ס"מ2 כפות שמן זית200 גרם קוביות טופו 1.5 ליטר מיץ גזר 1 כפית כמון2 זרעי הל מלח ופלפל לבןפטרוזיליה קצוצה אופן ההכנה: לטגן בשמן זית את חתיכות הארטישוק עד לקבלת צבע זהוב.להוסיף את הטופו. לתבל, להוסיף את מיץ הגזר, להביא לרתיחה, להנמיך ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כמחצית השעה, עד לריכוך. הגשה:להגיש על פסטה מלאה, אורז מלא או קינואה.לזרות מעל פטרוזיליה.ממתכוני מזנון גורמה לבישול בריא במתחם קמפוס ברושים באוניברסיטת ת"א, אותו הקימו התזונאית הקלינית זהורית שייחי והשף אלי שוקרון.

חומרים:
1/2 ק"ג ארטישוק ירושלמי חתוך לטבעות בעובי של 1.5 ס"מ
2 כפות שמן זית
200 גרם קוביות טופו
1.5 ליטר מיץ גזר
1 כפית כמון
2 זרעי הל
מלח ופלפל לבן
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
לטגן בשמן זית את חתיכות הארטישוק עד לקבלת צבע זהוב.
להוסיף את הטופו.
לתבל, להוסיף את מיץ הגזר, להביא לרתיחה, להנמיך ולהמשיך לבשל על אש נמוכה כמחצית השעה, עד לריכוך.


הגשה:
להגיש על פסטה מלאה, אורז מלא או קינואה.
לזרות מעל פטרוזיליה.



ממתכוני מזנון גורמה לבישול בריא במתחם קמפוס ברושים באוניברסיטת ת"א, אותו הקימו התזונאית הקלינית זהורית שייחי והשף אלי שוקרון.


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר