פאטה גבינת עזים ועגבניות

חומרים:400 גרם גבינת עיזים גלילית של "ברקנית"400 גרם גבינת שמנתשום אפוי או טרי2 פלפלים אדומים טריים15 עגבניות מיובשותרוטב צ'ילי מתוקפקאנים קלויים לקישוט אופן ההכנה: מערבבים את הגבינות עם השום. טוחנים בבלנדר את 2 הפלפלים עם העגבניות המיובשות, ומוסיפים רוטב צ'ילי מתוק לפי הטעם (רצוי להתחיל עם כף אחת ולהוסיף במידת הצורך ולפי הטעם). מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד. בניית המנה: שמים בתבנית עם הניילון שכבה מתערובת הגבינות. מעליה מורחים שכבה דקה של ממרח הפלפלים. מניחים עוד שכבה של הגבינות, ומעליה עוד שכבת פלפלים, מסיימים בשכבה של גבינות. מעבירים למקרר להתקשות לכ-5 שעות. הגשת המנה: מוציאים את התבנית והופכים על כלי הגשה. מפזרים מלמעלה פקאנים קלויים וקצוצים.

חומרים:
400 גרם גבינת עיזים גלילית של "ברקנית"
400 גרם גבינת שמנת
שום אפוי או טרי
2 פלפלים אדומים טריים
15 עגבניות מיובשו
תרוטב צ'ילי מתוק
פקאנים קלויים לקישוט

אופן ההכנה:
מערבבים את הגבינות עם השום.
טוחנים בבלנדר את 2 הפלפלים עם העגבניות המיובשות, ומוסיפים רוטב צ'ילי מתוק לפי הטעם (רצוי להתחיל עם כף אחת ולהוסיף במידת הצורך ולפי הטעם).
מרפדים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד.

בניית המנה:
שמים בתבנית עם הניילון שכבה מתערובת הגבינות.
מעליה מורחים שכבה דקה של ממרח הפלפלים.
מניחים עוד שכבה של הגבינות, ומעליה עוד שכבת פלפלים,
מסיימים בשכבה של גבינות.
מעבירים למקרר להתקשות לכ-5 שעות.

הגשת המנה:
מוציאים את התבנית והופכים על כלי הגשה.
מפזרים מלמעלה פקאנים קלויים וקצוצים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר