קובה דרוזית

חומרים לבצק:350 גר' בורגול1 ק"ג בשר טחון מעורב, בקר וכבש100 גרם תערובת בהרט חומרים למלית:200 גרם צנובר5 בצלים גדוליםחצי ליטר שמן זית1 ק"ג בשר בקר קצוץ גס (לא טחון) אופן ההכנה:מערבבים את הבשר הטחון עם הבורגול והבהרט, עד קבלת תערובת אחיד.בתוך סיר מטגנים את קוביות הבשר עם שמן הזית, הבצל והצנובר.מניחים בצד. יוצרים כדורים בגודל אחיד (בערך ככדור פינג פונג) מהתערובת שהכנו, ושמים על שיפוד על מנת ליצור חור באמצע.מורידים מהשיפוד, סוגרים בצד אחד וממלאים בתערובת הבשר.אוטמים את הצד השני. שמים שמן זית במחבת עמוקה כך שיכסה את הקובה, ומטגנים עד קבלת צבע חום.ממתכוני פסטיבל שמן הזית המתקיים בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה לציון ראשית המסיק.

חומרים לבצק:
350 גר' בורגול
1 ק"ג בשר טחון מעורב, בקר וכבש
100 גרם תערובת בהרט

חומרים למלית:
200 גרם צנובר
5 בצלים גדולים
חצי ליטר שמן זית
1 ק"ג בשר בקר קצוץ גס (לא טחון)



אופן ההכנה:
מערבבים את הבשר הטחון עם הבורגול והבהרט, עד קבלת תערובת אחיד.
בתוך סיר מטגנים את קוביות הבשר עם שמן הזית, הבצל והצנובר.
מניחים בצד.
יוצרים כדורים בגודל אחיד (בערך ככדור פינג פונג) מהתערובת שהכנו, ושמים על שיפוד על מנת ליצור חור באמצע.
מורידים מהשיפוד, סוגרים בצד אחד וממלאים בתערובת הבשר.
אוטמים את הצד השני.
שמים שמן זית במחבת עמוקה כך שיכסה את הקובה, ומטגנים עד קבלת צבע חום.


ממתכוני פסטיבל שמן הזית המתקיים בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה לציון ראשית המסיק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר