אגרול גבינה, שמנת וטימין

מתכון לחמש יחידות – כשר לפסחחומרים למלית:1 חבילה גבינת טוב טעםגביע שמנת חמוצה – טרה1 כף קמח מצה10 זיתי קלמטה מגולענים וחתוכים לקוביות קטנותכף עלי טימין טרייםמלח, פלפל לבןחומרים לציפוי:2 ביצים – טרופותכוס קמח מצהרבע כוס פירורי מצה (מצה יבשה ומפוררת) 5 מצות – רטובות ועטופות במגבת כרבע שעהשמן לטיגון עמוקאופן ההכנה:• מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.• מניחים במרכז כל מצה כף וחצי מהתערובת ומקפלים את המצה כמו בלינצ'ס (לצורת גליל סגור, דהיינו, מקפלים שני צידי המצה על התערובת ומגלגלים את המצה לאורכה עד קבלת אגרול).• מניחים בצלחת עמוקה את הביצים הטרופות.• מניחים בצלחת עמוקה נפרדת את פירורי המצה עם קמח המצה ומערבבים קלות.• מצפים את הבורקסים בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי המצה.• מחממים מחבת עמוקה על להבה גבוהה ומטגנים את הגלילים עד הזהבה מכל הכיוונים.המלצת השף:ניתן להוסיף למלית פסטו בזיליקום וטונהלהגיש לצד חרדל דיזו'ן גרגירים ומיונז

מתכון לחמש יחידות – כשר לפסח

חומרים למלית:
1 חבילה גבינת טוב טעם
גביע שמנת חמוצה – טרה
1 כף קמח מצה
10 זיתי קלמטה מגולענים וחתוכים לקוביות קטנות
כף עלי טימין טריים
מלח, פלפל לבן

חומרים לציפוי:
2 ביצים – טרופות
כוס קמח מצה
רבע כוס פירורי מצה (מצה יבשה ומפוררת)
5 מצות – רטובות ועטופות במגבת כרבע שעה
שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה:
• מערבבים בקערה את כל חומרי המלית.
• מניחים במרכז כל מצה כף וחצי מהתערובת ומקפלים את המצה כמו בלינצ'ס (לצורת גליל סגור, דהיינו, מקפלים שני צידי המצה על התערובת ומגלגלים את המצה לאורכה עד קבלת אגרול).
• מניחים בצלחת עמוקה את הביצים הטרופות.
• מניחים בצלחת עמוקה נפרדת את פירורי המצה עם קמח המצה ומערבבים קלות.
• מצפים את הבורקסים בביצה ולאחר מכן בתערובת פירורי המצה.
• מחממים מחבת עמוקה על להבה גבוהה ומטגנים את הגלילים עד הזהבה מכל הכיוונים.

המלצת השף:
ניתן להוסיף למלית פסטו בזיליקום וטונה
להגיש לצד חרדל דיזו'ן גרגירים ומיונז

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר