חומרים:
4 עגבניות בשלות
4 בצלים קטנים
1-2 פלפל אדום מתוק (גמבה)
2-3 פלפל ירוק חריף
1/2 כוס שמן זית
1 כפית זרעי כמון גרוסים
1 כפית פלפל שחור גרוס
4-6 ביצים
אופן ההכנה:
שורפים על גבי להבה גלויה את כל הירקות עד אשר קליפתם שחורה כפחם.
קולפים בעזרת כפות הידיים את הקליפה (לא שוטפים מים) חשוב שתישאר מעט קליפה שרופה בשביל הטעם.
קוצצים גס בעזרת סכין כבדה את כל הירקות השרופים.
מחממים במחבת רחבה את שמן הזית ומוסיפים את הירקות שרופים קצוצים. מוסיפים את הכמון, פלפל שחור והמלח ומערבבים היטב, מנמיכים להבה.
מוסיפים את הביצים עם מחצית מכמות החלבונים.
מפזרים מלח ופלפל.
מכסים במכסה וממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-5 דקות נוספות.