סנדביץ’ לביבה
מרכיבים:
לחם לבן
מיונז
1 לביבת תפוחי אדמה, מוכנה
3 פרוסות פסטרמה דבש מנתח שלם של זוגלובק
רסק תפוחי עץ
1 בצל ירוק, חתוך לטבעות
אופן ההכנה:
פורסים שתי פרוסות לחם לבן, ומרחים מיונז על כל פרוסה.
על פרוסה אחת שמים לביבת תפוחי אדמה, 3 פרוסות פסטרמה דבש, כפית רסק תפוחי עץ ופרוסות של בצל ירוק.
סוגרים עם הפרוסה השנייה.
סנדביץ’ סופגניה
מרכיבים:
1 סופגניה טרייה, ללא ריבה
ריבת בצל
2-3 פרוסות פסטרמה בדבש מנתח שלם של זוגלובק
אופן ההכנה:
חוצים את הסופגניה לאורכה, ומורחים ריבת בצל על שני החצאים.
מוסיפים פרוסות של פסטרמה בדבש זוגלובק, סוגרים ואוכלים חם.