סנדביצ'ים עם לביבות וסופגניות לחנוכה

סנדביץ’ לביבהמרכיבים:לחם לבןמיונז1 לביבת תפוחי אדמה, מוכנה3 פרוסות פסטרמה דבש מנתח שלם של זוגלובקרסק תפוחי עץ1 בצל ירוק, חתוך לטבעותאופן ההכנה:פורסים שתי פרוסות לחם לבן, ומרחים מיונז על כל פרוסה.על פרוסה אחת שמים לביבת תפוחי אדמה, 3 פרוסות פסטרמה דבש, כפית רסק תפוחי עץ ופרוסות של בצל ירוק.סוגרים עם הפרוסה השנייה.סנדביץ’ סופגניהמרכיבים:1 סופגניה טרייה, ללא ריבהריבת בצל2-3 פרוסות פסטרמה בדבש מנתח שלם של זוגלובקאופן ההכנה:חוצים את הסופגניה לאורכה, ומורחים ריבת בצל על שני החצאים.מוסיפים פרוסות של פסטרמה בדבש זוגלובק, סוגרים ואוכלים חם.

סנדביץ’ לביבה
מרכיבים:
לחם לבן
מיונז
1 לביבת תפוחי אדמה, מוכנה
3 פרוסות פסטרמה דבש מנתח שלם של זוגלובק
רסק תפוחי עץ
1 בצל ירוק, חתוך לטבעות

אופן ההכנה:
פורסים שתי פרוסות לחם לבן, ומרחים מיונז על כל פרוסה.
על פרוסה אחת שמים לביבת תפוחי אדמה, 3 פרוסות פסטרמה דבש, כפית רסק תפוחי עץ ופרוסות של בצל ירוק.
סוגרים עם הפרוסה השנייה.

סנדביץ’ סופגניה
מרכיבים:
1 סופגניה טרייה, ללא ריבה
ריבת בצל
2-3 פרוסות פסטרמה בדבש מנתח שלם של זוגלובק

אופן ההכנה:
חוצים את הסופגניה לאורכה, ומורחים ריבת בצל על שני החצאים.
מוסיפים פרוסות של פסטרמה בדבש זוגלובק, סוגרים ואוכלים חם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר