סופגניות סושי

מצרכים: לסושי1 כוס אורז עגול 2-3 כפות חומץ אורז כף סוכר קורט מלח מלית וציפוי 4 בצלים ירוקים 250 גר' סלמון טרי טרי 1 ק"ק דאשי (דלעת כבושה) גזר אחד פלפלים בצבעים שונים אצת נוריחומרים לסופגניות:1.5 כוסות קמח מנופה 1 כפית וואסבי 1 כף סוכר 3 כפות סויה 1 כפית שמרים יבשים 4 כפות מיריןאופן ההכנה:סושי+ מלית וציפוי:שוטפים את האורזמעבירים לסיר ומוסיפים 1 כוס מיםמלח, מכסים ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מבשלים כ-15 דקות ומעבירים לקעאת עץ. מערבבים את החומץ והסוכר ומערבבים.מהדקים את האורז על אצת הנורי,מניחים על האורז את פיסת הסלומון, הדאשי, פיסת גזר והפלפליםמגלגלים ומהדקים היטב.סופגניות: מערבבים את כל חומרייהסופגניות, מוסיפים מים עד קבלת בלילה סמיכה.פורסים את רול הסושי, טובלים בסופגניות ומטגנים בשמן חם.מגישים לצד רוטב סויה.

מצרכים:
לסושי
1 כוס אורז עגול
2-3 כפות חומץ אורז
כף סוכר
קורט מלח

מלית וציפוי
4 בצלים ירוקים
250 גר' סלמון טרי טרי
1 ק"ק דאשי (דלעת כבושה)
גזר אחד
פלפלים בצבעים שונים
אצת נורי

חומרים לסופגניות:
1.5 כוסות קמח מנופה
1 כפית וואסבי
1 כף סוכר
3 כפות סויה
1 כפית שמרים יבשים
4 כפות מירין

אופן ההכנה:
סושי+ מלית וציפוי:
שוטפים את האורז
מעבירים לסיר ומוסיפים 1 כוס מים
מלח, מכסים ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים כ-15 דקות ומעבירים לקעאת עץ.
מערבבים את החומץ והסוכר ומערבבים.
מהדקים את האורז על אצת הנורי,
מניחים על האורז את פיסת הסלומון, הדאשי, פיסת גזר והפלפלים
מגלגלים ומהדקים היטב.

סופגניות:
מערבבים את כל חומרייהסופגניות,
מוסיפים מים עד קבלת בלילה סמיכה.
פורסים את רול הסושי,
טובלים בסופגניות ומטגנים בשמן חם.
מגישים לצד רוטב סויה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר