מצרכים:
לסושי
1 כוס אורז עגול
2-3 כפות חומץ אורז
כף סוכר
קורט מלח
מלית וציפוי
4 בצלים ירוקים
250 גר' סלמון טרי טרי
1 ק"ק דאשי (דלעת כבושה)
גזר אחד
פלפלים בצבעים שונים
אצת נורי
חומרים לסופגניות:
1.5 כוסות קמח מנופה
1 כפית וואסבי
1 כף סוכר
3 כפות סויה
1 כפית שמרים יבשים
4 כפות מירין
אופן ההכנה:
סושי+ מלית וציפוי:
שוטפים את האורז
מעבירים לסיר ומוסיפים 1 כוס מים
מלח, מכסים ומביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
מבשלים כ-15 דקות ומעבירים לקעאת עץ.
מערבבים את החומץ והסוכר ומערבבים.
מהדקים את האורז על אצת הנורי,
מניחים על האורז את פיסת הסלומון, הדאשי, פיסת גזר והפלפלים
מגלגלים ומהדקים היטב.
סופגניות:
מערבבים את כל חומרייהסופגניות,
מוסיפים מים עד קבלת בלילה סמיכה.
פורסים את רול הסושי,
טובלים בסופגניות ומטגנים בשמן חם.
מגישים לצד רוטב סויה.