קרפלך חרפרפים על שערות גזר בתפוזים

מתכון פולני/ישראלי חומרים: 1 חבילה קרפלך מבית חמים וטעיםמלח לטעמכם פלפל שחור טחון 1/2 כפית 2 כפות שמן לגזר: 4 גזרים חתוכים לרצועות 2 כפות ריבת תפוזים 3/4 כוס מיץ תפוזים 1 כף שמן מעט מלח לטעמכם אופן ההכנה: לבשל את הקרפלך לפי ההוראות על האריזה, לסנן ולצנן .במקביל: בכף השמן לאדות את רצועות הגזר.להוסיף את הריבה ומיץ התפוזים.להביא לרתיחה, להנמיך את האש, ולבשל עד ריכוך הגזר.לחמם את שתי כפות השמן, להקפיץ בתוכן את הקרפלעך ולתבל .להניח על הגזר את הקרפלך.לעטר בתפרחת שמיר ולהגיש.

מתכון פולני/ישראלי

חומרים:
1 חבילה קרפלך מבית חמים וטעים
מלח לטעמכם
פלפל שחור טחון 1/2 כפית
2 כפות שמן

לגזר:
4 גזרים חתוכים לרצועות
2 כפות ריבת תפוזים
3/4 כוס מיץ תפוזים
1 כף שמן
מעט מלח לטעמכם

אופן ההכנה:
לבשל את הקרפלך לפי ההוראות על האריזה, לסנן ולצנן .
במקביל: בכף השמן לאדות את רצועות הגזר.
להוסיף את הריבה ומיץ התפוזים.
להביא לרתיחה, להנמיך את האש, ולבשל עד ריכוך הגזר.
לחמם את שתי כפות השמן, להקפיץ בתוכן את הקרפלעך ולתבל .
להניח על הגזר את הקרפלך.
לעטר בתפרחת שמיר ולהגיש.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר