ריבת עגבניות

חומרים:1 ק"ג עגבניות שרי מובחרות – חתוכות לחצי(הריבה מעניינת יותר כאשר עושים אותה מעגבניות שרי ירוקות)750 גר' סוכראופן ההכנה:את העגבניות החתוכות שמים בסיר.שופכים עליהן את הסוכר.מביאים לרתיחה.מנמיכים את האש לאש חלשהמדי פעם מערבבים.הריבה מוכנה כאשר מעבירים כפית מהריבה לצלוחית והריבה נקרשת.ציפי מנהלת במושב עין יהב סטודיו להתעמלות וחדרי אירוח בשם "אואזיס גדיש". לאורחיה ולאורחי צימרים באזור היא מכינה ארוחות בוקר מיוחדות פרי ידיה. טל. 08-6581010ממתכוני תושבי הערבה לקראת התערוכה החקלאית בחצבה, 27-28 בינואר 2010

חומרים:
1 ק"ג עגבניות שרי מובחרות – חתוכות לחצי
(הריבה מעניינת יותר כאשר עושים אותה מעגבניות שרי ירוקות)
750 גר' סוכר

אופן ההכנה:
את העגבניות החתוכות שמים בסיר.
שופכים עליהן את הסוכר.
מביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש לאש חלשה
מדי פעם מערבבים.
הריבה מוכנה כאשר מעבירים כפית מהריבה לצלוחית והריבה נקרשת.

ציפי מנהלת במושב עין יהב סטודיו להתעמלות וחדרי אירוח בשם "אואזיס גדיש". לאורחיה ולאורחי צימרים באזור היא מכינה ארוחות בוקר מיוחדות פרי ידיה. טל. 08-6581010

ממתכוני תושבי הערבה לקראת התערוכה החקלאית בחצבה, 27-28 בינואר 2010

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר