כריך סלט קישואים ובצל מטוגן עם גבינת קשקבל וחסה אדומה

מרכיבים:סלט קישואים ובצל מטוגן מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צברפרוסות דקות של גבינת קשקבל חסה אדומה מסולסלת, שטופה ומיובשת היטבלחם פרוס (מאיזה סוג שאוהבים)אופן ההכנה:מורחים בנדיבות סלט קישואים ובצל מטוגן על פרוסת לחם. מסדרים פרוסות של גבינת קשקבל על סלט הקישואים, מוסיפים עלי חסה, סוגרים בפרוסת לחם נוספת ומגישים.

מרכיבים:
סלט קישואים ובצל מטוגן מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
פרוסות דקות של גבינת קשקבל
חסה אדומה מסולסלת, שטופה ומיובשת היטב
לחם פרוס (מאיזה סוג שאוהבים)

אופן ההכנה:
מורחים בנדיבות סלט קישואים ובצל מטוגן על פרוסת לחם.
מסדרים פרוסות של גבינת קשקבל על סלט הקישואים, מוסיפים עלי חסה, סוגרים בפרוסת לחם נוספת ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר