כריך של פלפלים קלויים, גבינת צאן, רוקט וצנוניות

מרכיבים:פלפלים קלויים מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צברגבינת פטה צאןעלי רוקט שטופים ומיובשים היטבפרוסות דקות של צנוניתלחם פרוס (מאיזה סוג שאוהבים)אופן ההכנה:מורחים בנדיבות פלפלים קלויים על פרוסת לחם.פורסים את הפטה לפרוסות עבות ומסדרים על גבי הפלפלים.מוסיפים עלי רוקט ופרוסות צנונית, מכסים בפרוסת לחם נוספת ומגישים.

מרכיבים:
פלפלים קלויים מסדרת "סלטי השף רפי כהן" של צבר
גבינת פטה צאן
עלי רוקט שטופים ומיובשים היטב
פרוסות דקות של צנונית
לחם פרוס (מאיזה סוג שאוהבים)

אופן ההכנה:
מורחים בנדיבות פלפלים קלויים על פרוסת לחם.
פורסים את הפטה לפרוסות עבות ומסדרים על גבי הפלפלים.
מוסיפים עלי רוקט ופרוסות צנונית, מכסים בפרוסת לחם נוספת ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר