רטבי טחינה צבעוניים

רוטב טחינה מוצלח, מקורו בראש ובראשונה בשימוש בטחינה גולמית איכותית וטעימה. טחינה טובה היא בעלת מרקם עשיר ומשאירה בפה טעם מתקתק.רוטב טחינה מתובלת עם עלים ירוקים4 כפות טחינה גולמית מלאה1/2 כוס מים קריםמיץ מחצי לימון סחוט טרי1 שן שום כתושהמלח לפי הטעםפלפל שחור גרוסחצי כוס עשבי תיבול טריים קצוצים (כוסברה, פטרוזיליה)רוטב טחינה אדומה100 מ"ל טחינה גולמית של אחוה70 מ"ל מים קרים2 שיני שום כתושות3 כפות מיץ לימון סחוט טריקורט מלח פלפל אדום מקולף קצוץ דקפפריקה מתוקה ופפריקה חריפה לפי הטעםלהגיש עם צנוברים קלויים ושמן זיתאופן ההכנה:מערבבים את כל המרכיבים – יש להוסיף את המים והלימון בשלבים ותוך כדי בחישה.אם רוטב הטחינה סמיך מדי לטעמכם, ניתן להוסיף עוד מים, תוך כדי בחישה.

רוטב טחינה מוצלח, מקורו בראש ובראשונה בשימוש בטחינה גולמית איכותית וטעימה. טחינה טובה היא בעלת מרקם עשיר ומשאירה בפה טעם מתקתק.

רוטב טחינה מתובלת עם עלים ירוקים
4 כפות טחינה גולמית מלאה
1/2 כוס מים קרים
מיץ מחצי לימון סחוט טרי
1 שן שום כתושה
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
חצי כוס עשבי תיבול טריים קצוצים (כוסברה, פטרוזיליה)

רוטב טחינה אדומה
100 מ"ל טחינה גולמית של אחוה
70 מ"ל מים קרים
2 שיני שום כתושות
3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
קורט מלח
פלפל אדום מקולף קצוץ דק
פפריקה מתוקה ופפריקה חריפה לפי הטעם
להגיש עם צנוברים קלויים ושמן זית

אופן ההכנה:
מערבבים את כל המרכיבים – יש להוסיף את המים והלימון בשלבים ותוך כדי בחישה.
אם רוטב הטחינה סמיך מדי לטעמכם, ניתן להוסיף עוד מים, תוך כדי בחישה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר