קדירת קטניות ופריקי לצמחונים

מצרכים:100 גר' שעועית חומה100 גר' שעועית לבנה100 גר' חומוס יבש100 גר' עדשים שחורים100 גר' פריקי (חיטה ירוקה)1/2 קג' בצל קלוף חתוך לפרוסות עבות1/2 כוס שמן זית1 כף גדושה ברבר2 כפות גדושות תערובת לסלטים וגבינות של "חוות דרך התבלינים"1 כף מלאה מלח רוזמרין1 כפית פלפל שחור טחוןאופן ההכנה:משרים את השעועית החומה, השעועית הלבנה והחומוס למשך הלילה או לפחות 5 שעות.בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים.מוסיפים את העדשים השחורות, הפריקי, והתבלינים.מוסיפים עוד כוס מים חמים ומבשלים על אש קטנה עוד 15 – 20, דקות כשמדי פעם מערבבים.

מצרכים:
100 גר' שעועית חומה
100 גר' שעועית לבנה
100 גר' חומוס יבש
100 גר' עדשים שחורים
100 גר' פריקי (חיטה ירוקה)
1/2 קג' בצל קלוף חתוך לפרוסות עבות
1/2 כוס שמן זית
1 כף גדושה ברבר
2 כפות גדושות תערובת לסלטים וגבינות של "חוות דרך התבלינים"
1 כף מלאה מלח רוזמרין
1 כפית פלפל שחור טחון

אופן ההכנה:
משרים את השעועית החומה, השעועית הלבנה והחומוס למשך הלילה או לפחות 5 שעות.
בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים.
מוסיפים את העדשים השחורות, הפריקי, והתבלינים.
מוסיפים עוד כוס מים חמים ומבשלים על אש קטנה עוד 15 – 20, דקות כשמדי פעם מערבבים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר