מצרכים:
100 גר' שעועית חומה
100 גר' שעועית לבנה
100 גר' חומוס יבש
100 גר' עדשים שחורים
100 גר' פריקי (חיטה ירוקה)
1/2 קג' בצל קלוף חתוך לפרוסות עבות
1/2 כוס שמן זית
1 כף גדושה ברבר
2 כפות גדושות תערובת לסלטים וגבינות של "חוות דרך התבלינים"
1 כף מלאה מלח רוזמרין
1 כפית פלפל שחור טחון
אופן ההכנה:
משרים את השעועית החומה, השעועית הלבנה והחומוס למשך הלילה או לפחות 5 שעות.
בסיר מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה קלה.
מוסיפים את אבקת מרק העוף ומערבבים.
מוסיפים את העדשים השחורות, הפריקי, והתבלינים.
מוסיפים עוד כוס מים חמים ומבשלים על אש קטנה עוד 15 – 20, דקות כשמדי פעם מערבבים.