ממרח פסטו עשבים

מרכיבים:צרור פטרוזיליהצרור בזיליקוםצרור שמירצרור נענע4 כפות לימון5 שיני שום כפית מלח1/4 כוס שמן קנולה1/4 כוס שמן זית100 גרם גבינת פטה עיזים50 גרם גרעיני חמניהאופן ההכנה: לשים במעבד מזון את כל העלים הירוקים ללא הגבעולים, יחד עם מיץ לימון, שום ומלח.לטחון למשחה ותוך כדי להזליף את שמן הקנולה והזית.להוסיף את גבינת הפטה וגרעיני החמניה.לטחון שוב למרקם אחיד וחלק.

מרכיבים:
צרור פטרוזיליה
צרור בזיליקום
צרור שמיר
צרור נענע
4 כפות לימון
5 שיני שום
כפית מלח
1/4 כוס שמן קנולה
1/4 כוס שמן זית
100 גרם גבינת פטה עיזים
50 גרם גרעיני חמניה

אופן ההכנה:
לשים במעבד מזון את כל העלים הירוקים ללא הגבעולים, יחד עם מיץ לימון, שום ומלח.
לטחון למשחה ותוך כדי להזליף את שמן הקנולה והזית.
להוסיף את גבינת הפטה וגרעיני החמניה.
לטחון שוב למרקם אחיד וחלק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר