ממרח פסטו זעתר

מרכיבים:2 צרורות של זעתרצרור פטרוזיליה ללא גבעולים4 שיני שום4 כפות לימון½ כפית מלח, קורט סוכר¾ כוס שמן קנולה100 גרם מוצרלה50 גרם שקדים לא קלוייםאופן ההכנה:לשים במעבד מזון את הפטרוזיליה והזעתר המופרד יחד עם מיץ לימון, שום ומלח.לטחון למשחה ותוך כדי להזליף את שמן הקנולה.להוסיף את המוצרלה והשקדים.לטחון שוב למרקם אחיד וחלק.

מרכיבים:
2 צרורות של זעתר
צרור פטרוזיליה ללא גבעולים
4 שיני שום
4 כפות לימון
½ כפית מלח, קורט סוכר
¾ כוס שמן קנולה
100 גרם מוצרלה
50 גרם שקדים לא קלויים

אופן ההכנה:
לשים במעבד מזון את הפטרוזיליה והזעתר המופרד יחד עם מיץ לימון, שום ומלח.
לטחון למשחה ותוך כדי להזליף את שמן הקנולה.
להוסיף את המוצרלה והשקדים.
לטחון שוב למרקם אחיד וחלק.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר