מרכיבים:
10 פלפלים אדומים
5 שיני שום (עדיף להשתמש בשום קונפי)
2 כפות מיץ לימון
10 עלי נענע
¼ כוס שמן זית
½ כפית מלח
50 גרם צנוברים
אופן ההכנה:
לקלות את הפלפלים על אש גלויה או בתנור עד שהם משחירים מכל כיוון.
להעביר לקערה ולכסות בניילון נצמד.
להניח בצד לחצי שעה.
להוריד את הניילון הנצמד ולנקות את הפלפלים מקליפתם ומהגרעינים.
לטחון במעבד מזון את כל המרכיבים למעט שמן הזית, אותו יש להזליף לקראת הסוף באיטיות בכדי להגיע למרקם אחיד.