ממרח סלק ואגוזים

מרכיבים:3 סלקים חתוכים לקוביות קטנותכף שמן זית2 גבעולי טימין½ כפית מלח5 שיני שום (עדיף להשתמש בשום קונפי)100 מ"ל יוגורט באפלו50 גרם גבינת פרמזן200 גרם אגוזי מלךאופן ההכנה:לצלות בתנור את קויבות הסלקים יחד עם שמן זית, מלח וטימין.להניח בתבנית על נייר אפיה ולאטום עם נייר כסף.לצלות כשעה או עד שהסלקים רכים מאוד.במעבד מזון לטחון את אגוזי המלך.להוסיף את הסלק, השום, היוגורט והפרמזן, ולטחון למרקם אחיד.

מרכיבים:
3 סלקים חתוכים לקוביות קטנות
כף שמן זית
2 גבעולי טימין
½ כפית מלח
5 שיני שום (עדיף להשתמש בשום קונפי)
100 מ"ל יוגורט באפלו
50 גרם גבינת פרמזן
200 גרם אגוזי מלך

אופן ההכנה:
לצלות בתנור את קויבות הסלקים יחד עם שמן זית, מלח וטימין.
להניח בתבנית על נייר אפיה ולאטום עם נייר כסף.
לצלות כשעה או עד שהסלקים רכים מאוד.
במעבד מזון לטחון את אגוזי המלך.
להוסיף את הסלק, השום, היוגורט והפרמזן, ולטחון למרקם אחיד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר