פופקורן בטעם קראמל

מצרכים:שקית אחת של פופקורן בטעם טבעי להכנה במיקרוגל (ללא מלח)או: שלושת רבעי כוס גרעיני פופקורן אותם יש להכין בסיר עם 3 כפות שמן1 חבילת חמאה1 כוס סוכר רבע כוס דבשרבע כוס שמנת מתוקה אופן ההכנה:מכינים את הפופקורן לפי ההוראות. לתוך סיר מכניסים חמאה, דבש, קצפת וסוכר ומרתיחים. לאחר מכן מנמיכים את האש, ונותנים לכל החומרים להינמס ולהתמזג, תוך ערבוב מתמיד. לאחר שהתערובת אחידה, מפסיקים לערבב ומשאירים על אש נמוכה עוד חמש דקות עד להסמכה.מורידים את הסיר מהאש, ושופכים לתוכו את כל כמות הפופקורן שהוכנה מראש. מערבבים את התערובת והפופקורן עם 2 כפות גדולות על מנת שכל הפופקורן יכוסה בתערובת המתוקה. מניחים לתערובת הפופקורן להתקרר קצת.מעבירים לקופסה סגורה ומנשנשים בשעת הצורך. פארק הקולנוע, על חוף הים של ראשון לציוןמרכז מידע, הפצה ומכירת כרטיסים: 03-9666141 www.hakartis.co.il

מצרכים:
שקית אחת של פופקורן בטעם טבעי להכנה במיקרוגל (ללא מלח)
או: שלושת רבעי כוס גרעיני פופקורן אותם יש להכין בסיר עם 3 כפות שמן
1 חבילת חמאה
1 כוס סוכר
רבע כוס דבש
רבע כוס שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
מכינים את הפופקורן לפי ההוראות.
לתוך סיר מכניסים חמאה, דבש, קצפת וסוכר ומרתיחים.
לאחר מכן מנמיכים את האש, ונותנים לכל החומרים להינמס ולהתמזג, תוך ערבוב מתמיד.
לאחר שהתערובת אחידה, מפסיקים לערבב ומשאירים על אש נמוכה עוד חמש דקות עד להסמכה.
מורידים את הסיר מהאש, ושופכים לתוכו את כל כמות הפופקורן שהוכנה מראש.
מערבבים את התערובת והפופקורן עם 2 כפות גדולות על מנת שכל הפופקורן יכוסה בתערובת המתוקה.
מניחים לתערובת הפופקורן להתקרר קצת.
מעבירים לקופסה סגורה ומנשנשים בשעת הצורך.

פארק הקולנוע, על חוף הים של ראשון לציון
מרכז מידע, הפצה ומכירת כרטיסים: 03-9666141
www.hakartis.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר