כדורי פופקורן מתוקים

מצרכים (לכ-10 כדורים בינוניים):חבילת פופקורן למיקרו בטעם טבעי או 3/4 כוס גרעיני פופקורן לטיגון50 גרם חמאהכפית מלחכף סירופ פטל או חצי חבילת שוקולד מומס 1 כוס סוכר1/3 כוס סירופ תירס1/2 כוס מיםאופן ההכנה:אם משתמשים בשקית למיקרוגל, מכינים לפי ההוראות.אם משתמשים בגרעינים הרגילים, נותנים להם להתפצח ותפוח בסיר עם השמן, עם מכסה סגור.מניחים את הפופקורן המוכן בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.שופכים את כל החומרים הנותרים לסיר קטן ומבשלים תוך כדי בחישה עד לקבלת עיסה אחידה.  כאשר העיסה מתחילה לבעבע מורידים מהאש ושופכים אותה לתוך תבנית הפופקורן ומערבבים היטב עד שכל הפופקורן מכוסה בעיסה.  מחכים מספר דקות עד שהעיסה מתקררת ויוצרים כדורים בעזרת הידיים.חשוב לבצע פעולה זו במהירות כי אחרת הכל מתקרש והופך לגוש אחד. פארק הקולנוע, על חוף הים של ראשון לציוןמרכז מידע, הפצה ומכירת כרטיסים: 03-9666141 www.hakartis.co.il

מצרכים (לכ-10 כדורים בינוניים):
חבילת פופקורן למיקרו בטעם טבעי או 3/4 כוס גרעיני פופקורן לטיגון
50 גרם חמאה
כפית מלח
כף סירופ פטל או חצי חבילת שוקולד מומס
1 כוס סוכר
1/3 כוס סירופ תירס
1/2 כוס מים

אופן ההכנה:
אם משתמשים בשקית למיקרוגל, מכינים לפי ההוראות.
אם משתמשים בגרעינים הרגילים, נותנים להם להתפצח ותפוח בסיר עם השמן, עם מכסה סגור.
מניחים את הפופקורן המוכן בתבנית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות.
שופכים את כל החומרים הנותרים לסיר קטן ומבשלים תוך כדי בחישה עד לקבלת עיסה אחידה. 
כאשר העיסה מתחילה לבעבע מורידים מהאש ושופכים אותה לתוך תבנית הפופקורן ומערבבים היטב עד שכל הפופקורן מכוסה בעיסה. 
מחכים מספר דקות עד שהעיסה מתקררת ויוצרים כדורים בעזרת הידיים.
חשוב לבצע פעולה זו במהירות כי אחרת הכל מתקרש והופך לגוש אחד.

פארק הקולנוע, על חוף הים של ראשון לציון
מרכז מידע, הפצה ומכירת כרטיסים: 03-9666141
www.hakartis.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר