חומוס ביתי

מתכון קל להכנה, מזין ובריאחומרים:500 גרם חומוס מושרה ל-2 יממות500 גרם טחינה משומשום מלאמיץ מ- 4-5 לימונים סחוטים טרייםמיםמלח (בהתאם לצורך)4-5 שיני שום כתושותאופן ההכנה:לבשל את גרגירי החומוס עד שמתרככים, עם כפית סודה לשתייה.בכלי נפרד לערבב טחינה עם לימון, שום וקצת מים לקבלת עיסה.במקביל ובכלי נפרד, לטחון את החומוס עם מעט מים.לערבב את החומוס והטחינה יחדיו ולהוסיף קצת שמן זית.לפזר קצת גרגירי חומוס מלמעלה.מיכל פדרליין, נטורופתית והרבליסטית קלינית, מרצה לצמחי מרפא מערביים במכללת "רידמן"

מתכון קל להכנה, מזין ובריא

חומרים:
500 גרם חומוס מושרה ל-2 יממות
500 גרם טחינה משומשום מלא
מיץ מ- 4-5 לימונים סחוטים טריים
מים
מלח (בהתאם לצורך)
4-5 שיני שום כתושות

אופן ההכנה:
לבשל את גרגירי החומוס עד שמתרככים, עם כפית סודה לשתייה.
בכלי נפרד לערבב טחינה עם לימון, שום וקצת מים לקבלת עיסה.
במקביל ובכלי נפרד, לטחון את החומוס עם מעט מים.
לערבב את החומוס והטחינה יחדיו ולהוסיף קצת שמן זית.
לפזר קצת גרגירי חומוס מלמעלה.


מיכל פדרליין, נטורופתית והרבליסטית קלינית, מרצה לצמחי מרפא מערביים במכללת "
רידמן"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר