ריבת משמש

מצרכים:1.5 קילו משמש ארומה קוט1 קילו סוכרמיץ לימוןאופן ההכנה: לשטוף ולחרוץ את המשמשים לתוך סיר בתוספת הסוכר. לבשל על להבה בינונית ולערבב עד להמסת הסוכר.להגביר האש כדי להביא את התמיסה לרתיחה, ומיד להנמיך כדי שהחום לא יגרום לאיבוד הצבע הכתום של הפרי.יש להמשיך את הבישול עם ערבוב מעת לעת והסרת קצף שנוצר.לקראת סיום להוסיף מיץ מחצי לימון.הערה:חשוב לזכור שבישול יתר יביא לריבה סמיכה וקשה. לכן חשוב לפקח על התהליך לפי רמת הסמיכות שברצוננו לקבל. לאחר שהריבה תצטנן, יש להכניסה לכלי אטום ולהכניס למקרר.מידע נוסף באתר פירות בן דור: www.bendorfruits.co.il

מצרכים:
1.5 קילו משמש ארומה קוט
1 קילו סוכר
מיץ לימון

אופן ההכנה:
לשטוף ולחרוץ את המשמשים לתוך סיר בתוספת הסוכר.
לבשל על להבה בינונית ולערבב עד להמסת הסוכר.
להגביר האש כדי להביא את התמיסה לרתיחה, ומיד להנמיך כדי שהחום לא יגרום לאיבוד הצבע הכתום של הפרי.
יש להמשיך את הבישול עם ערבוב מעת לעת והסרת קצף שנוצר.
לקראת סיום להוסיף מיץ מחצי לימון.

הערה:
חשוב לזכור שבישול יתר יביא לריבה סמיכה וקשה. לכן חשוב לפקח על התהליך לפי רמת הסמיכות שברצוננו לקבל.
לאחר שהריבה תצטנן, יש להכניסה לכלי אטום ולהכניס למקרר.

מידע נוסף באתר פירות בן דור: www.bendorfruits.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר