חמין בסגנון מזרחי

מצרכים: 2 בצלים קצוצים לקוביות רסק עגבניות 3 שיני שום קצוצותמים לכיסוי כוס שעועית לבנה או שחורה מושרית למשך לילה במיםכוס חיטה מושרית למשך לילה במים 5 תפו"א 200 גרם בשר לגולש תבלינים: פפריקה חריפה ומתוקה, מלח, כמון, קימל, פלפל שחור אופן ההכנה:בסיר גדול מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים כף רסק עגבניות ו-3 שיני שום קצוצות. מטגנים ביחד ומוסיפים מים בהדרגה עד לכיסוי. מוסיפים שעועית, חיטה, תפו"א ובשר גולש. ניתן להוסיף ביצים קשות קלופות. מכסים הכל במים ומתבלים בפפריקה חריפה ומתוקה, מלח, כמון, קימל, פלפל שחור.מרתיחים ונותנים לרתוח כ-10 דקות. לאחר הרתיחה שמים על פלטה בחום נמוך – 75 מעלות למשך הלילה. קוקלה לשדרוג: לוקחים שומן כבש או בקר חתוך לקוביות.מוסיפים בצל קצוץ וסולת ומערבבים למסה אחידה. מתבלים במלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה. מכינים קציצות בגודל קבב ומוסיפים לחמין בזמן רתיחת המים.

מצרכים:
2 בצלים קצוצים לקוביות
רסק עגבניות
3 שיני שום קצוצות
מים לכיסוי
כוס שעועית לבנה או שחורה מושרית למשך לילה במים
כוס חיטה מושרית למשך לילה במים
5 תפו"א
200 גרם בשר לגולש
תבלינים:
פפריקה חריפה ומתוקה, מלח, כמון, קימל, פלפל שחור

אופן ההכנה:
בסיר גדול מטגנים את הבצל עד להשחמה.
מוסיפים כף רסק עגבניות ו-3 שיני שום קצוצות.
מטגנים ביחד ומוסיפים מים בהדרגה עד לכיסוי.
מוסיפים שעועית, חיטה, תפו"א ובשר גולש.
ניתן להוסיף ביצים קשות קלופות.
מכסים הכל במים ומתבלים בפפריקה חריפה ומתוקה, מלח, כמון, קימל, פלפל שחור.
מרתיחים ונותנים לרתוח כ-10 דקות.
לאחר הרתיחה שמים על פלטה בחום נמוך – 75 מעלות למשך הלילה.

קוקלה לשדרוג:
לוקחים שומן כבש או בקר חתוך לקוביות.
מוסיפים בצל קצוץ וסולת ומערבבים למסה אחידה.
מתבלים במלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה.
מכינים קציצות בגודל קבב ומוסיפים לחמין בזמן רתיחת המים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר