קציצות קינואה

חומרים:1. כוס קינואה מבושלת1. בצל קצוץ1. גזר מגורר (אפשר גם ירק שורש אחר לפי הטעם)4. ביצים טרופות½ כוס פירורי לחם1. כף שמן זיתמלח, פלפל שחור גרוסשמן לטיגוןפטה מגוררתנענע קצוצהפטרוזיליה קצוצהאופן ההכנה:יוצרים קציצות מהמרכיבים.מטגנים בשמן.הגשה:מגישים כשהקציצות חמימות עם רוטב יוגורט עיזים חמוץ: שום,נענע,מלח,פלפל לבן, שמן זית ומיץ לימון.שף אדר קפלן-מור, ייעוץ קולינארי, 052-5014133

חומרים:
1. כוס קינואה מבושלת
1. בצל קצוץ
1. גזר מגורר (אפשר גם ירק שורש אחר לפי הטעם)
4. ביצים טרופות
½ כוס פירורי לחם
1. כף שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
פטה מגוררת
נענע קצוצה
פטרוזיליה קצוצה

אופן ההכנה:
יוצרים קציצות מהמרכיבים.
מטגנים בשמן.

הגשה:
מגישים כשהקציצות חמימות עם רוטב יוגורט עיזים חמוץ: שום,נענע,מלח,פלפל לבן, שמן זית ומיץ לימון.

שף אדר קפלן-מור, ייעוץ קולינארי, 052-5014133

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר