חומרים:
1. כוס קינואה מבושלת
1. בצל קצוץ
1. גזר מגורר (אפשר גם ירק שורש אחר לפי הטעם)
4. ביצים טרופות
½ כוס פירורי לחם
1. כף שמן זית
מלח, פלפל שחור גרוס
שמן לטיגון
פטה מגוררת
נענע קצוצה
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה:
יוצרים קציצות מהמרכיבים.
מטגנים בשמן.
הגשה:
מגישים כשהקציצות חמימות עם רוטב יוגורט עיזים חמוץ: שום,נענע,מלח,פלפל לבן, שמן זית ומיץ לימון.
שף אדר קפלן-מור, ייעוץ קולינארי, 052-5014133