קן לציפור

חומרים מנה אחת:פרוסת לחם עבהביצה אחת1/4 כוס חלבמלח25 גר' חמאה או שמן לטיגוןאופן ההכנה:מוזגים את החלב לצלחת עמוקה, מוסיפים את המלח וטורפים היטב.יוצרים חור במרכז פרוסת הלחם בעזרת כוס או עם האצבעות, טובלים את הפרוסה בצלחת החלב משני צדדיה.מתיכים במחבת את החמאה, מעבירים את הפרוסה הטבולה בחלב אל המחבת ומטגנים אותה עד שהצד התחתון הופך שחום, הופכים את פרוסת הלחם אל צידה השני. שוברים את הביצה לקערית קטנה ומחליקים את הביצה אל החור שבפרוסת הלחם. ממשיכים לטגן עד שהביצה במרכז הלחם מתבשלת והופכת יציבה והצד התחתון של הפרוסה משחים.מעבירים בעדינות את הפרוסה המטוגנת לצלחת הגשה, נזהרים שלא לפצוע את החלמון. מגישים חם, מומלץ עם גבינת קוטג', זיתים וירקות טריים.'לבשל בקלות עם רות', רות קרוואני, בהוצאת המחברת.את הספר ניתן לרכוש  בכל חנויות הספרים  ב- 128 ₪ או במכירה ישירה ב- 80 ₪. טל. 08-6729075, 054-3354174 , [email protected] ניתן בנוסף להזמין סדנאות בישול עם רות קרוואני

חומרים מנה אחת:
פרוסת לחם עבה
ביצה אחת
1/4 כוס חלב
מלח
25 גר' חמאה או שמן לטיגון

אופן ההכנה:
מוזגים את החלב לצלחת עמוקה, מוסיפים את המלח וטורפים היטב.
יוצרים חור במרכז פרוסת הלחם בעזרת כוס או עם האצבעות, טובלים את הפרוסה בצלחת החלב משני צדדיה.
מתיכים במחבת את החמאה, מעבירים את הפרוסה הטבולה בחלב אל המחבת ומטגנים אותה עד שהצד התחתון הופך שחום, הופכים את פרוסת הלחם אל צידה השני.
שוברים את הביצה לקערית קטנה ומחליקים את הביצה אל החור שבפרוסת הלחם. ממשיכים לטגן עד שהביצה במרכז הלחם מתבשלת והופכת יציבה והצד התחתון של הפרוסה משחים.
מעבירים בעדינות את הפרוסה המטוגנת לצלחת הגשה, נזהרים שלא לפצוע את החלמון.
מגישים חם, מומלץ עם גבינת קוטג', זיתים וירקות טריים.

'לבשל בקלות עם רות', רות קרוואני, בהוצאת המחברת.
את הספר ניתן לרכוש  בכל חנויות הספרים  ב- 128 ₪ או במכירה ישירה ב- 80 ₪. טל. 08-6729075, 054-3354174 ,
[email protected] ניתן בנוסף להזמין סדנאות בישול עם רות קרוואני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר