חטיפי אנרגיה

חומרים להכנת 12 יחידות חטיפי אנרגיה270 גרם (כוס ורבע) מלית תפוחי עץ115 גרם (1/2 כוס) משמש מיובש, קצוץ115 גרם (3/4 כוס) צימוקים50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום דמררה50 גרם (1/2 כוס) גרעיני חמניות25 גרם (2 כפות) שומשום25 גרם (1/4 כוס) גרעיני דלעת75 גרם (1 כוס) שיבולת שועל (קוואקר)75 גרם (3/4 כוס) קמח מלא תופח50 גרם ( 2/3 כוס) קוקוס טחון2 ביציםאופן ההכנה:מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס.משמנים תבנית מרובעת בגודל 20 על 20 ס"מ ומרפדים בנייר אפייה.שמים בקערה את רסק התפוחים, משמשים, צימוקים, סוכר, גרעינים ושומשום –  ומערבבים.מוסיפים שיבולת שועל, קמח, קוקוס וביצים,.מערבבים לתערובת אחידה.מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים.אופים כ-25 דקות – עד לקבלת צבע זהוב.מצננים לגמרי וחותכים למלבנים.גיוונים: להמיר את 2 סוגי הגרעינים בשקד טבעי.להמיר את הצימוקים בחמוציות. פרטים ומתכונים

חומרים להכנת 12 יחידות חטיפי אנרגיה
270 גרם (כוס ורבע) מלית תפוחי עץ
115 גרם (1/2 כוס) משמש מיובש, קצוץ
115 גרם (3/4 כוס) צימוקים
50 גרם (1/4 כוס) סוכר חום דמררה
50 גרם (1/2 כוס) גרעיני חמניות
25 גרם (2 כפות) שומשום
25 גרם (1/4 כוס) גרעיני דלעת
75 גרם (1 כוס) שיבולת שועל (קוואקר)
75 גרם (3/4 כוס) קמח מלא תופח
50 גרם ( 2/3 כוס) קוקוס טחון
2 ביצים

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל-190 מעלות צלזיוס.
משמנים תבנית מרובעת בגודל 20 על 20 ס"מ ומרפדים בנייר אפייה.
שמים בקערה את רסק התפוחים, משמשים, צימוקים, סוכר, גרעינים ושומשום –  ומערבבים.
מוסיפים שיבולת שועל, קמח, קוקוס וביצים,.
מערבבים לתערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית ומיישרים.
אופים כ-25 דקות – עד לקבלת צבע זהוב.
מצננים לגמרי וחותכים למלבנים.

גיוונים: 
להמיר את 2 סוגי הגרעינים בשקד טבעי.
להמיר את הצימוקים בחמוציות.

 
פרטים ומתכונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר